96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Onderweg

Plan je een uitstapje met je baby? Niets dat je tegenhoudt indien je goed voorzien bent. Shop hier je babydraagzak, verzorgingstas, reisbedje...

Onderweg met baby

Een dagje naar zee, een weekendje weg, het doet allemaal deugd. Neem je kind mee en laat ook hem of haar genieten. Reis veilig met de auto met één van onze autostoelen. Neem vervolgens de buggy uit de wagen en wandelen maar!
Heb je je kleintje liever dicht bij jou, of is de weg minder geschikt voor de buggy? Draag dan je kind bij je in de draagzak. Hij of zij wordt rustig door jouw ademhaling.

Heb alles bij de hand

Een dagje op stap betekent dat je al het verzorgingsmateriaal voor je baby moet meenemen. Dit kan heel handig in een luiertas. Hier kan je niet alleen verse luiers insteken, maar ook propere kleren voor mocht je kind iets te veel geravot hebben in de modder of in het zand. Ook handig om flesjes en fopspenen in mee te nemen.

Uitrusten maar

Blijf je ergens logeren? Dan klap je voor je baby heel gemakkelijk het reisbed uit. Deze bedjes zijn eenvoudig en compact op te vouwen. Ideaal om mee te nemen op reis. De pyjama zit klaar in de verzorgingstas!

Kijk hier wat jij nog nodig hebt om je uitstap vlot en aangenaam te laten verlopen.