Aerosleep

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina

AeroSleep is een innoverend bedrijf met thuisbasis in België. Het bedrijf gelooft sterk in het veilig laten slapen van kleine kinderen. Daarvoor ontwikkelen ze de meest uiteenlopende slaapproducten. Aanvankelijk begon het bedrijf met het produceren van een matrasbeschermer, maar inmiddels is dit uitgegroeid tot een veelzijdig assortiment aan veilige slaapproducten. Hierbij worden al hun producten onderworpen aan wetenschappelijke testen, uitgevoerd door onafhankelijke en gerenommeerde onderzoekscentrums. Bovendien is het bedrijf continu bezig met innoveren. Babymatrasjes, bedomranders, matrasbeschermers, hoeslakentjes, je vindt het allemaal in het veilige gamma van Aerosleep.

Pioniersrol van AeroSleep

Juist door hun producten uitvoerig wetenschappelijk te testen, onderscheidt het bedrijf zich van andere producenten van babyartikelen. Het bedrijf heeft zelfs een pioniersrol vervuld in het onderzoek naar wiegendood. Dit doet het bedrijf door voortdurend te investeren in producten die de slaapveiligheid van baby’s verbeteren. Doordat de vraag toenam of hun babyartikelen ook voor volwassenen beschikbaar kwamen, werd begonnen met het produceren van matrasopleggers van groot formaat.

Innoveren op het gebied van veilig slapen

Het bedrijf is vandaag de dag echt een begrip op het gebied van veilig slapen. Er wordt onafgebroken onderzoek verricht naar transpireren tijdens het slapen en daarnaast wiegendood. Het bedrijf ontwikkelt uiteenlopende producten voor met name kleine kinderen, die zowel het bedrijf zelf als de gebruikers veiliger slapen garanderen.

AeroSleep: de bedrijfswaarden

Er zijn 3 belangrijke waarden die centraal staan in de gehele bedrijfsvoering. Dit zijn innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid. Hierdoor worden bestaande producten voortdurend verbeterd. Dit gebeurt zowel op een zichtbare als op een onzichtbare manier. Daarbij worden alle producten aan de meest strenge kwaliteitseisen onderworpen en met de grootste zorg geproduceerd. Omdat het bedrijf samenwerkt met gerenommeerde en onafhankelijke onderzoekscentrums zijn alle producten wetenschappelijk onderbouwd.

Sterke punten

Aerosleep heeft meerdere sterke punten waarvan de garantie op slaapveiligheid voor kleine kinderen een van de voornaamste is. Doordat er continu innovaties plaatsvinden en er onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek verricht wordt, vertrouw je als ouder op hoogwaardige kwaliteit babyartikelen. Datzelfde geldt voor hun producten uit de AeroMoov lijn. Deze producten zijn juist gericht op het comfort van kleine kinderen overdag. Hierbij is eveneens aan het gebruiksgemak van jou als ouder gedacht.

AeroSleep kopen?

De babymatrasjes, matrasbeschermers, hoeslakentjes en andere slaapartikels geven elke ouder een geruststellend gevoel. Dit komt doordat het bedrijf voortdurend onafhankelijk onderzoek laat verrichten en volledig op slaapveiligheid gefocust is. Wil je dus ook dat je kindje optimaal slaapt en bovenal op een veilige manier? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Babylux. Wij hebben meerdere producten van deze innovatieve onderneming in huis.