96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Speentje

45 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

45 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor flesspenen die perfect aansluiten bij de zuigbehoefte van je kindje moet je zonder twijfel bij Babylux zijn. Als ouder van een pasgeboren baby weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je kindje via een juiste speen drinkt. Dat luistert nogal nauw en is in het begin vaak een kwestie van aftasten en uitproberen. Dit is meteen de reden waarom spenen er in zoveel verschillende soorten en maten zijn. Van brede tot smalle spenen en spenen die voorzien zijn van enkele of juist meerdere gaatjes. Daarbij kan ook de vorm van het gaatje bepalend zijn voor het drinkcomfort van je kleintje.

Flesspenen bij baby flesjes en los verkrijgbare spenen

Juist omdat je in het begin vaak moet uitproberen wat nu precies de zuigbehoefte is van je kindje, worden er bij veel baby flesjes meerdere spenen geleverd. Dit is ook het geval bij het baby flesjes assortiment van Babylux. Daarnaast kun je bij ons terecht voor los verkrijgbare spenen. Spenen bijvoorbeeld, die grote gelijkenissen vertonen met de tepel van de moederborst, zodat het aanleggen bij flesvoeding vereenvoudigd wordt. Ook is het natuurlijk mogelijk om losse spenen te kopen omdat je de bestaande spenen vervangen wilt.

Letten op de leeftijdsaanduiding

Het is bij flesspenen net zoals bij baby flesjes belangrijk om op de leeftijdsaanduiding te letten. Zo is de hoeveelheid gaatjes in een speen bijvoorbeeld van invloed op hoeveel melk je kleintje binnenkrijgt. Des te meer gaatjes, des te meer melk er in het mondje van je kleintje loopt.