UPDATE COVID-19 : Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn!

Babywastafel

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Een wastafel gebruik je net als een commode voor het verschonen en het aan- en uitkleden van je kleintje. Maar heb je nu niet zoveel ruimte in de babykamer voor een commode, dan kunnen luiertafels je de ideale uitkomst bieden. Dit geldt ook voor wanneer je de luiertafel af en toe gebruikt. Sommige varianten kun je namelijk opvouwen om ze vervolgens op te bergen. Luiertafels zijn bijzonder praktisch en dit is voor veel ouders reden om juist hiervoor te kiezen. De specifieke eigenschappen van de diverse soorten luiertafels zorgen er dan ook voor dat ze precies aansluiten op jouw wensen.

Luiertafel met veel opbergruimte

Een van de redenen om voor luiertafels te kiezen, is de riante opbergruimte die ze je bieden. Naast luiers, kun je er namelijk ook tal van andere babyverzorgingsartikelen in kwijt. Ideaal als de grootte van de babykamer te wensen over laat en al goed gevuld is met kleertjes, speelgoed en andere dingen. Door naast de luiers ook andere verzorgingsartikelen in deze tafels te bewaren creëer je bovendien een praktisch geheel. Als je je kleintje op deze tafel verschoont bijvoorbeeld, heb je met luiertafels meteen alles bij de hand.

Gecombineerd met babybadje

In ons wastafel/luiertafel assortiment kun je ook kiezen voor varianten die gecombineerd zijn met een babybadje. Deze 2-in-1 combinatietafels kunnen bijvoorbeeld een aankleedkussen bovenop hebben en een badje dat in de tafel verwerkt zit. Daarnaast zijn er diverse andere manieren van vormgeving mogelijk voor de 2-in-1 combinatietafel. Vaak hebben deze wastafels/luiertafels onderin in ieder geval grote opbergvakken waar ze zo bekend om staan en geliefd om zijn. Het geheel is dan ook altijd zeer praktisch waar ook jij ongetwijfeld niet meer zonder zou willen.

Toonbeeld van gemak: tafels op wielen

Naast de 2-in-1 combinatietafel, vind je in ons assortiment aan de wastafel/luiertafel ook varianten op wielen. Overbodig te noemen dat dit zeer handig kan zijn als je de tafel regelmatig verplaatst. Bijvoorbeeld van de babykamer naar je eigen slaapkamer of de badkamer. Je neemt tijdens het verrijden meteen alles wat je voor het verzorgen nodig hebt mee zodat je niet telkens heen en weer hoeft te lopen.

Bij Babylux ben je voor hoogstaande kwaliteit luiertafels helemaal aan het juiste adres. Wil je weten welke tafel het beste bij jou past? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag op weg bij het maken van de keuze voor jouw ideale tafel.