96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Babyzwembad

10 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hadley zonnekap voor zwembad
  Hadley zonnekap voor zwembad
  Liewood
  € 69,00
  2 Kleuren
 2. Kornelia zwembadje
  Kornelia zwembadje
  Liewood
  € 64,90
  2 Kleuren
 3. Dawn zwemband
  Dawn zwemband
  Liewood
  Speciale prijs € 39,90 Normale prijs € 44,90
  5 Kleuren
 4. Babyzwembadje 150 cm
  Babyzwembadje 150 cm
  Little Dutch
  Speciale prijs € 28,50 Normale prijs € 31,90
  2 Kleuren
 5. Babyzwembadje 80 cm
  Babyzwembadje 80 cm
  Little Dutch
  Speciale prijs € 15,10 Normale prijs € 16,90
  3 Kleuren
 6. Zwembad Léonore
  Zwembad Léonore
  Liewood
  Speciale prijs € 41,90 Normale prijs € 46,90
  3 Kleuren
 7. Zwemband Baloo
  Zwemband Baloo
  Liewood
  Speciale prijs € 22,90 Normale prijs € 25,90
  7 Kleuren
 8. Cody luchtmatras
  Cody luchtmatras
  Liewood
  Speciale prijs € 41,90 Normale prijs € 46,90
 9. Rainbow Cloud Babyzwembad
  Rainbow Cloud Babyzwembad
  Intex
  Speciale prijs € 13,90 Normale prijs € 29,90
 10. Walvis zwembad met watersproeier
  Walvis zwembad met watersproeier
  Intex
  Speciale prijs € 19,00 Normale prijs € 39,00

10 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een baby zwembad is een leuke manier om de kleintjes kennis te laten maken met water en te laten spelen. Het is een leuke en verfrissende activiteit voor baby's en jonge kinderen, vooral in de warmere maanden. Een van de populairste soorten baby zwembaden zijn de opblaasbare modellen.

Opblaasbare baby zwembaden zijn gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen, waardoor ze een handige optie zijn voor ouders die hun kinderen een leuke en verfrissende ervaring willen geven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, en er zijn er met meerdere activiteiten om de kinderen te vermaken.

Een van de belangrijkste voordelen van een opblaasbaar baby zwembad is de beschikbaarheid van verschillende thema's en ontwerpen. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen met vrolijke kleuren, dieren, cartoonfiguren of andere leuke motieven. Deze kleurrijke ontwerpen maken de baby zwembaden extra aantrekkelijk voor kinderen en bieden een leuke en stimulerende omgeving om te spelen.

Naast het uiterlijk, bieden opblaasbare baby zwembaden ook meerdere activiteiten om kinderen te vermaken. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld uitgerust met speelgoed of andere accessoires die het spelplezier vergroten, zoals glijbanen, sproeiers of fonteinen. Deze extra's zorgen voor extra vermaak en prikkelen de fantasie en de zintuigen van de kinderen.

Bij het kiezen van een opblaasbaar baby zwembad is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. Ouders moeten ervoor zorgen dat het zwembad op een vlakke en stabiele ondergrond staat en altijd toezicht houden op hun kinderen tijdens het spelen. Het is ook belangrijk om het zwembad op te blazen volgens de instructies van de fabrikant om te voorkomen dat het onstabiel wordt en om ongelukken te voorkomen.

Kortom, opblaasbare baby zwembaden zijn een leuke en praktische optie voor ouders die hun kinderen willen laten genieten van een leuke en verfrissende activiteit. Met verschillende thema's, designs en activiteiten bieden ze een gevarieerde en stimulerende omgeving voor kinderen om te spelen en zich te ontwikkelen. Het is wel belangrijk om altijd rekening te houden met de veiligheid bij het gebruik van een opblaasbaar baby zwembad.