Thule

Artikelen 1 tot 36 van 133 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 133 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Het bedrijf Thule werd in 1942 opgericht in Zweden. Naast het aanbod van producten voor enthousiaste volwassen buitenmensen, heeft het merk ook een breed gamma speciaal gericht op actieve gezinnen. Met ‘Actief Gezin’ biedt het bedrijf dan ook producten die het actieve gezinsleven optimale ondersteuning bieden. Ongeacht waar je naar toe gaat en ongeacht wat je meeneemt. Of wie, want met de kinderwagens van dit merk is het meenemen van je kleintje echt ideaal.

Thule voor een actieve levensstijl met je kleintje

Of je nu de drukke stad in gaat met je kleine telg of een wandeling wilt maken in de natuur: met de producten van dit merk ervaar je zeer veel gebruiksgemak. De producten zijn dan ook speciaal gemaakt voor actieve ouders die veel bewegen en tegelijkertijd comfort belangrijk vinden. Bovenal staat bij dit merk de veiligheid van de producten voorop. Alle producten voldoen daarom aan de internationaal geldende veiligheidsnormen.

Bij Babylux in het assortiment

Ben je ook een actieve ouder en trek je er graag op uit met je kleintje? Dan zijn de producten van dit kwaliteitsmerk onmisbaar. Babylux heeft daarom een selectie aan het assortiment toegevoegd met producten van dit bedrijf voor een actief gezin dat graag in beweging is.