UPDATE COVID-19 : Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn!

Philips-Avent

Artikelen 1 tot 36 van 146 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 146 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het merk Philips Avent staat op de eerste plek van aanbevolen producten door moeders van over de hele wereld. Dat is uiteraard niet zonder reden. Deze producten namelijk, groeien samen met je kleintje mee in een gezonde ontwikkeling. Er worden hierbij twee verschillende productcategorieën onderscheiden: vanaf de geboorte tot 6 maanden en van 6 maanden tot 2 jaar. Kortom, dit merk heeft voor zowel de eerste maanden producten in huis als voor de opgroeiperiode.

Met Philips Avent verzekerd van superieure kwaliteit

Dit merk begrijpt als geen ander dat de veiligheid en de gezondheid van hun kleintjes voor ouders de hoogste prioriteit heeft. Daarom ben je bij alle producten verzekerd van superieure kwaliteit. Stuk voor stuk zijn ze ontworpen met de behoeften van zowel jouw kleintje als jouzelf in gedachten. Daarbij komt, dat de producten van dit merk bijdragen aan het welzijn van baby’s doordat ze uitvoerig onderzocht zijn en klinisch getest. Het ontwerp van de producten is hierbij uitwisselbaar, zodat ze zich eenvoudig aanpassen aan de veranderende ontwikkelingsfases.

Bij Babylux in het assortiment

Ook kiezen voor superieure kwaliteit tijdens de ontwikkelingsfases van je kleintje? Bij Babylux hebben we deze kwaliteitsproducten aan ons assortiment toegevoegd. Details hierover vind je op onze productpagina’s.