Babyswing

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Met een baby swing, oftewel een babyschommel, laat je je kindje heerlijk tot rust komen. Ook hebben deze schommels de eigenschap dat ze je kindje weten te kalmeren. Daarnaast zorgen babyschommels ervoor dat je kleine telg lekker ongedwongen kan bewegen. Zo ben je er als ouder van verzekerd dat je kleintje ook de benodigde lichaamsbeweging krijgt. Bij Babylux hebben we diverse swings in het assortiment, die variëren in merk, design en mogelijkheden. Denk hierbij aan een 360 graden swing bijvoorbeeld, of swings die voorzien zijn van vrolijke speeltjes. Wat je voorkeur ook heeft, je vindt het zeker in het assortiment van Babylux.

Een baby swing biedt volop ontspanning

Dankzij de schommelbewegingen van de swing die zachtjes op elkaar volgen, zal je kleintje heerlijk ontspannen. Je hebt babyschommels die hierbij op batterijen werken, maar ook schommels die uit zichzelf heen en weer bewegen. Wees hierbij niet verrast als je kleintje na enige tijd lekker licht te slapen. De opties zijn bij de swing zeer talrijk. Zo heb je de keuze uit swings met een muziekje bijvoorbeeld, maar ook swings die zijn uitgerust met leuke en vrolijke speeltjes. Daardoor is het eenvoudig precies de swing te kiezen die jouw voorkeur heeft en uiteraard bij de belevingswereld van je kleintje past.

Bijzonder gebruiksvriendelijk

De baby swing uit het assortiment van Babylux is bijzonder gebruiksvriendelijk. Dit komt doordat de meeste soorten eenvoudig in te klappen zijn. Ingeklapt en al neem je de swing dus overal mee naar toe. Bijvoorbeeld als je ergens op visite gaat, als je op reis gaat met je kleintje of als hij of zij uit logeren gaat. Daarbij komt, dat de swing niet alleen voor je kindje een heerlijk tijdverdrijf is. Ook jij als ouder hebt op die momenten dat je kindje erin ligt even de handen vrij. Zo kun je onbezorgd de was doen bijvoorbeeld, of andere huishoudelijke activiteiten.

Een swing of een wipstoel?

Twijfel je of je een baby swing moet aanschaffen of dat een wipstoel misschien toch beter is? Neem dan contact op met Babylux. Samen met jou bespreken we dan wat het beste voor je kleintje is waarbij ook jij als ouder van optimaal comfort verzekerd bent.