96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Badmatje

5 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Anti-slip badmat
  Anti-slip badmat
  Bo Jungle
  € 19,90
  2 Kleuren
 2. XXL badmat met temperatuurindicator
  XXL badmat met temperatuurindicator
  Badabulle
  Speciale prijs € 17,90 Normale prijs € 20,90
 3. Badmat met temperatuurindicatie
  Badmat met temperatuurindicatie
  Badabulle
  Speciale prijs € 14,90 Normale prijs € 19,90
 4. Puzzle badmat
  Puzzle badmat
  Prince Lionheart
  € 24,90
 5. Moby Badmat (Redesign)
  Moby Badmat (Redesign)
  Skip Hop
  Speciale prijs € 19,90 Normale prijs € 24,90
  2 Kleuren

5 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een badmat voor baby's is een onmisbaar accessoire in de badkamer voor ouders die hun kleintjes willen baden. Het biedt niet alleen comfort aan de baby, maar zorgt er ook voor dat de badkamer veiliger is. Een baby badmat is anders dan een gewone badmat, omdat deze speciaal is ontworpen voor de behoeften van een baby.

Een belangrijk aspect van een baby badmat is de antislip functie. De badmat voorkomt dat de baby uitglijdt en zich bezeert tijdens het baden. Dit is vooral belangrijk als de baby nog geen stevige grip heeft of als er water en zeep in het spel zijn. De antislip functie is essentieel voor de veiligheid van de baby en geeft ouders gemoedsrust tijdens het baden.

Een ander belangrijk aspect van de baby badmat is de anti-schimmel functie. Een badmat in de badkamer kan vochtig worden en schimmel veroorzaken als het niet op de juiste manier wordt schoongehouden. Voor baby's is het van cruciaal belang om hygiënische omstandigheden te handhaven om te voorkomen dat ze ziek worden. Een badmat met een anti-schimmel functie voorkomt schimmelvorming en houdt de badkamer hygiënisch en schoon.

Het is belangrijk om bij het kopen van een baby badmat te letten op de kwaliteit en de functies. Er zijn verschillende soorten badmatten op de markt, maar niet alle zijn geschikt voor baby's. Een goede baby badmat moet gemaakt zijn van veilige materialen die geen schadelijke stoffen bevatten en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op de afmetingen van de badmat. Een baby badmat moet groot genoeg zijn om de baby comfortabel op te laten zitten en om voldoende antislip oppervlak te bieden. Het is ook belangrijk om te controleren of de badmat geschikt is voor gebruik in de douche of in het bad.

Een goede baby badmat kan ouders helpen om hun kleintjes veilig en comfortabel te baden. Met de antislip en anti-schimmel functies kunnen ouders zich concentreren op het plezier van het baden zonder zich zorgen te maken over de veiligheid en hygiëne van de badkamer. Een baby badmat is een investering in de veiligheid en het welzijn van de baby, en ouders zouden er goed aan doen om een kwaliteitsmat aan te schaffen.