96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Cybex

Cybex is een toonaangevend bedrijf op het gebied van baby- en kinderproducten, met als missie het leven van ouders en hun kinderen veiliger, comfortabeler en gemakkelijker te maken. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om producten te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, maar ook stijlvol en innovatief zijn.

Cybex is een toonaangevend bedrijf op het gebied van baby- en kinderproducten, met als missie het leven van ouders en hun kinderen veiliger, comfortabeler en gemakkelijker te maken. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om producten te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, maar ook stijlvol en innovatief zijn, zodat ouders zich kunnen onderscheiden en trots kunnen zijn op hun keuze voor Cybex-producten.

Meer weten | Bekijk alle artikelen
Nieuw
Inclusief PREMIUM voordelen
Premium icon
De PREMIUM voordelen zijn inbegrepen voor een grote selectie Cybex artikelen!
Gratis retour gedurende 30 dagen
1 jaar EXTRA garantie
Gegarandeerd thuisgeleverd binnen de 24u
Cybex Deals
Fashion & Design Collaborations
Over Cybex

De missie van Cybex

Cybex is een toonaangevend bedrijf op het gebied van baby- en kinderproducten, met als missie het leven van ouders en hun kinderen veiliger, comfortabeler en gemakkelijker te maken. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om producten te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, maar ook stijlvol en innovatief zijn, zodat ouders zich kunnen onderscheiden en trots kunnen zijn op hun keuze voor Cybex-producten.

Hun visie

De visie van Cybex is om een wereldwijde marktleider te worden in de baby- en kinderproductenbranche, door voortdurend te innoveren en de lat hoger te leggen op het gebied van veiligheid, design en functionaliteit. Dit doet het bedrijf door nauw samen te werken met experts, onderzoekscentra en ontwerpers om de nieuwste technologieën en trends te integreren in hun producten.

De kernwaarden

De kernwaarden van Cybex zijn gebaseerd op drie belangrijke pijlers: veiligheid, functionaliteit en design. Deze waarden vormen de basis van het bedrijf en zorgen ervoor dat Cybex zich kan onderscheiden van andere merken in de branche. Ze stellen het bedrijf in staat om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, die niet alleen veilig en functioneel zijn, maar ook een uniek en aantrekkelijk ontwerp hebben.

Onderzoek en ontwikkeling

Cybex investeert veel tijd en middelen in onderzoek en ontwikkeling, om ervoor te zorgen dat hun producten altijd voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en technologische innovaties. Het bedrijf werkt nauw samen met gerenommeerde onderzoekscentra en veiligheidsexperts om de effectiviteit van hun producten voortdurend te testen en verbeteren. Zo zorgen ze ervoor dat hun producten altijd up-to-date zijn met de nieuwste inzichten op het gebied van kinderveiligheid.

De veiligste autostoelen

Bij de autostoelen van Cybex staat een uniek ontwerp centraal, gecombineerd met veiligheid, functionaliteit en kwaliteit. Dit merk streeft er dan ook naar om qua veiligheid altijd een pioniersrol te vervullen. Daarom worden al hun autostoelen getest door onafhankelijke en gerenommeerde onderzoekscentra. Dit zorgt ervoor dat je jezelf als ouder met deze autostoelen verzekert van absoluut veilige topkwaliteit en een ontwerp die je nergens anders tegenkomt. Ditzelfde geldt voor de kinderwagens van dit kwaliteitsmerk.

Het Cybex innovatieprincipe

DSF, oftewel Design Safety Functionality, is het innovatieprincipe van dit merk. Dit betekent dat bij de productontwikkeling van autostoelen voortdurend gestreefd wordt naar een uniek ontwerp, gecombineerd met de allerhoogste veiligheidskenmerken, intelligente functionaliteit en kwaliteit. Dit heeft erin geresulteerd dat het merk inmiddels diverse prijzen heeft mogen ontvangen voor hun pioniersrol in autostoelen. Dit voor onder andere de autostoel Sirona voor achterwaarts vervoer. Ook heeft het merk al diverse Red Dot Design awards in ontvangst mogen nemen.

Innovatief op het gebied van lifestyle en fashion

In de continue zoektocht naar verbeteringen, waarbij elke uitdaging wordt aangegaan, is Cybex niet alleen op gebied van veiligheid van autostoelen een begrip geworden. Dit geldt ook voor hun innovaties op het gebied van lifestyle en fashion. De unieke vormgeving van de autostoelen zorgt ervoor dat ze in elk auto interieur passen en zich perfect aanpassen aan het stadsleven.

Met comfortabel veiligheidskussen voor meer bescherming

De autostoelen van dit merk zijn voorzien van een comfortabel veiligheidskussen, dat je kindje optimale bescherming biedt. In het geval van een botsing, worden de krachten die op de zitting inwerken namelijk verdeeld. Dit veiligheidskussen zorgt er eveneens voor, dat je kleintje geen gordel nodig heeft. Daarnaast zijn veel autostoelen van Cybex uitgerust met het Lineair Side-impact Protection systeem (LSP-systeem). Bij een zijwaartse botsing wordt dankzij dit systeem de klap zoveel mogelijk opgevangen.

Optimaal gebruiksgemak dankzij 360° roterende zitting

De Sirona autostoel van dit merk heeft een zitting die 360° roterend is. Dit zorgt ervoor dat je je kindje gemakkelijk in zijn of haar autostoel kan plaatsen. Zo kun je de zitting gewoon naar je toedraaien. Is je kleintje al wat ouder? Dan kan hij of zij dankzij deze innovatie moeiteloos zelf in de autostoel stappen. Daarnaast heeft deze autostoel de kwaliteit dat je je kleintje in de autostoel tegen de rijrichting in kunt plaatsen. Met andere woorden, voor achterwaarts vervoer. Het is aangetoond, dat achterwaarts vervoer veel veiliger is dan het voorwaarts vervoeren van je kindje in de autostoel.

Ook voor kinderwagens en 2-in-1 systemen

Naast autostoelen, kun je bij Cybex ook kiezen voor kinderwagens die een toonbeeld zijn van een uniek ontwerp gecombineerd met veiligheid, comfort en gemak. De kinderwagens zijn onder meer in bijzonder praktische 2-in-1 systemen verkrijgbaar. De wandelwagens zijn voorzien van zittingen die eenvoudig in slaapstand geplaatst kunnen worden. Ook kenmerkend voor alle kinderwagens zijn de verstelbare duwbeugels met de comfortrijke zwenkwielen voor elk terrein. Dit zorgt ervoor dat je vele heerlijke wandelingen met je kindje kunt maken, waar je dan ook maar bent.

Sterke punten

De focus op uniek ontwerp, veiligheid, functionaliteit en kwaliteit is waar dit merk bekend om staat. Daarnaast is de aandacht voor innovatieve lifestyle en fashion eveneens een sterk punt. Deze fraaie kenmerken komen niet alleen terug in de autostoelen van dit kwaliteitsmerk, maar ook in de kinderwagens en 2-in-1 systemen.

Cybex kopen?

Wil je weten of de autostoel of kinderwagen van jouw persoonlijke voorkeur bij Babylux in het assortiment zit? Neem dan gauw een kijkje op onze site. Bij eventuele vragen of wanneer je meer informatie wilt, nodigen we je van harte uit contact met ons op te nemen. We zitten al voor je klaar.

Video