Badtextiel baby

Artikelen 1 tot 36 van 88 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 88 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Je baby in bad doen, het is voor ouders vaak een bijzonder moment. Het zorgt ervoor dat de band tussen jou en je kindje hechter wordt en voor je baby is het een heerlijk moment van ontspanning. Je wilt je baby vertroetelen en lekker verzorgen. Hiervoor heb je naast fijne badproducten ook het juiste babytextiel nodig, bijvoorbeeld washandjes, een baby handdoek of een handige badcape.

Baby washandje

Baby washandjes zijn meestal gemaakt van hydrofiel en ze zijn aaibaar zacht en erg fijn om je kindje mee te wassen. Leg het washandje in het warme water en doe er eventueel een beetje babyzeep bij. Een pasgeboren baby kun je ook alleen met water wassen. Met het washandje kun je je baby zachtjes masseren. Baby washandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met verschillende patronen en in verschillende modellen.

Baby badcape

Een baby badcape is heerlijk zacht voor je baby. Je kunt de badcape direct uit bad gemakkelijk om je kindje heen wikkelen. De capuchon houdt het hoofdje van je kindje op juiste temperatuur en geeft je baby een gevoel van geborgenheid. Ook als je met je kindje gaat zwemmen is een badcape een uitkomst. Als je uit het warme water stapt duurt het nog wel even voordat je bij de douches bent en dan biedt zo’n lekkere warme cape een goede bescherming tegen het (te snel) afkoelen.