96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Spelen

Als ouder zorg je ervoor dat je alle praktische zaken voor je baby in huis hebt. Denk maar aan papflessen, kledij, een autostoel... Maar het liefst van al spelen kinderen de hele dag door. De ideale baby speeltjes kunnen dus niet ontbreken.

Knuffelen maar

Geraakte je kleintje zijn of haar favoriete knuffel of knuffeldoekje kwijt? Kijk dan hier voor een nieuwe schat. Het zal even wennen zijn, maar als snel zal de nieuwe beer of het nieuwe konijntje onmisbaar zijn.

Als het maar geluid maakt

We hoeven je niet te vertellen dat je kind heel graag muziek om zich heen heeft. Hij of zij kan uren staren naar en genieten van een muziekmobiel boven de wieg. Misschien heeft je kind nog liever een knuffel met een muziekje erin of een rammelaar.

Voor groot en klein

Van bijtringen voor kinderen die hun eerste tandjes krijgen tot groter speelgoed voor de iets oudere kinderen. Is je kind iets ouder en kan hij of zij al stappen? Dan kan je kind met een poppenwagen of loopfietsje rondrijden, op het schommelpaard schommelen of in de tipi-tent spelen. Plezier gegarandeerd!

Waar spelen?

Je kind kan in de babybox spelen of op een speelkleed. Veel van onze speelkleden hebben bovenaan een kindermobiel met allerlei toffe figuren en geluiden. Vergeet ook het badplezier niet en koop leuk waterbestendig baby speelgoed voor in bad.