96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Cadeaubon

Een zwangerschap, een baby'tje geboren, een eerste verjaardag vieren... en je weet niet wat te schenken? Zorg voor wat geluk met de cadeaubon van Babylux en laat toekomstige en nieuwe ouders kiezen uit een ruim assortiment van 17000 artikelen voor hun kleintje.


VoordelenDe voordelen van de Babylux cadeaubon

  • Met de Babylux cadeaubon ben je verzekerd van een gepast geschenk, ouders kiezen immers zelf
  • Onze cadeaubonnen kan je zowel online als in de winkel gebruiken
  • Je ontvangt de digitale e-cadeaubon binnen het uur in jouw mailbox! (op werkdagen)
  • Al mogelijk vanaf 5€ en je kan meerdere cadeaukaarten in één aankoop bundelen, volgens jouw budget
  • Geldigheidsduur van 1 jaar

Snel en makkelijkEen Babylux cadeaubon kopen? Dat gaat snel en makkelijk!

Bestel één of meerdere cadeaubonnen op de webshop. Je ontvangt na de betaling onmiddelijk een bestelbevestiging. Wij bezorgen je vervolgens een tweede mail met de digitale cadeaubon (binnen het uur op werkdagen). Je stuurt de mail vervolgens door naar de gelukkige ontvanger of print de cadeaubon thuis af om hem tijdens jouw bezoek te schenken.


OnlineKoop jij graag iets ONLINE met de cadeaubon?

Kies een leuk item voor je kleintje op de Babylux webshop en plaats dit in jouw winkelmandje. Vervolgens gebruik je de unieke code van jouw cadeaubon tijdens het betaalproces. Meerdere cadeaubonnen kunnen gebruikt worden om een bestelling te plaatsen. Zo eenvoudig!


WinkelKom je naar de WINKEL met de cadeaubon?

Maak jouw keuze uit ons ruime assortiment van babyartikelen en betaal met de cadeaubon aan de kassa. Meerdere cadeaubonnen kunnen worden gebruikt tijdens jouw aankoop.


Opgelet: Het bedrag van de cadeaubon moet in één keer opgebruikt worden. Promoties en actie's zijn niet van toepassing op de aankoop van cadeaubonnen. Cadeaubonnen worden niet terugbetaald of vervangen in geval van verlies of een overschreden geldigheidsduur.


6 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren