96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Accessoires voor kinderwagen

261 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Muskietennet
  Muskietennet
  Leclerc Baby
  € 43,90
 2. Polar voetenzak
  Polar voetenzak
  Leclerc Baby
  € 109,00
 3. Deluxe voetenzak
  Deluxe voetenzak
  Leclerc Baby
  € 119,00
 4. Meerijdplankje
  Meerijdplankje
  Leclerc Baby
  € 119,00
 5. Voetenzak voor buggy - universeel
  2 Kleuren
 6. UV zonnedoek UPF50+
  UV zonnedoek UPF50+
  Cloby
  € 35,90
  6 Kleuren
 7. Dual Comfort Seatliner
  Dual Comfort Seatliner
  Bugaboo
  € 69,00
  7 Kleuren
 8. Donkey Breezy zonnekap
  Donkey Breezy zonnekap
  Bugaboo
  € 99,00
  5 Kleuren
 9. Bee Breezy zonnekap
  Bee Breezy zonnekap
  Bugaboo
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 99,00
  5 Kleuren
 10. Dragonfly Breezy zonnekap
  Dragonfly Breezy zonnekap
  Bugaboo
  € 99,00
  6 Kleuren
 11. Dragonfly zonnekap
  Dragonfly zonnekap
  Bugaboo
  € 99,00
  9 Kleuren
 12. Fox 5 zonnekap
  Fox 5 zonnekap
  Bugaboo
  € 99,00
  8 Kleuren
 13. Butterfly Comfort meerijdplankje
  Butterfly Comfort meerijdplankje
  Bugaboo
  Speciale prijs € 109,00 Normale prijs € 119,00
 14. Sun Sail zonnescherm
  Sun Sail zonnescherm
  Cybex
  € 49,00
  2 Kleuren
 15. Summer Seat Liner
  Summer Seat Liner
  Cybex
  € 49,00
  3 Kleuren

261 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accessoires voor kinderwagens zijn essentiële items die je helpen om de kinderwagen aan te passen aan de specifieke behoeften van je kind en jouw levensstijl. Er zijn verschillende soorten accessoires beschikbaar, afhankelijk van wat je nodig hebt en waar je de kinderwagen voor gebruikt.

Een regenhoes is bijvoorbeeld een belangrijke accessoire voor de kinderwagen. Het beschermt je baby tegen regen en wind en zorgt ervoor dat ze droog blijven, zelfs tijdens de meest ongunstige weersomstandigheden. Er zijn regenhoezen verkrijgbaar voor bijna alle soorten kinderwagens en ze zijn gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen.

Een voetenzak is een andere nuttige accessoire voor de kinderwagen. Het houdt de voeten van je baby warm en gezellig, vooral tijdens de koudere maanden. Sommige voetenzakken zijn speciaal ontworpen voor bepaalde soorten kinderwagens, terwijl andere universeel zijn en in bijna elke kinderwagen passen.

Een parasol is handig om te voorkomen dat de zon rechtstreeks op het gezicht van je baby schijnt tijdens warme en zonnige dagen. Sommige kinderwagens hebben zelfs ingebouwde parasols, maar als dit niet het geval is, kan je een universele parasol aanschaffen die op bijna elke kinderwagen past.

Een meerijdplankje is handig als je een oudere broer of zus hebt die moeite heeft om lange afstanden te lopen. Met een meerijdplankje kan je oudere kind achter de kinderwagen staan en zich laten meenemen terwijl je loopt.

Een muskietennet is een handige accessoire om te hebben tijdens de zomermaanden. Het beschermt je baby tegen muggen en andere insecten, waardoor je hem of haar kunt beschermen tegen eventuele beten.

Een voetensteun is een nuttige accessoire als je kinderen hebt die langere tijd in de kinderwagen zitten. Het biedt extra ondersteuning voor hun benen en zorgt ervoor dat ze comfortabel blijven tijdens het zitten.

Een veiligheidsbeugel is een ander belangrijk accessoire voor de kinderwagen. Het houdt je baby veilig en beschermd in de kinderwagen en voorkomt dat hij of zij eruit kan vallen.

Tot slot is een transporttas een handige accessoire om te hebben als je veel reist met de kinderwagen. Het beschermt de kinderwagen tegen krassen en beschadigingen tijdens transport en opslag.

Kortom, accessoires voor kinderwagens zijn belangrijk om de kinderwagen aan te passen aan de behoeften van je kind en jouw levensstijl. Het is belangrijk om de juiste accessoires te kiezen die passen bij jouw behoeften en die compatibel zijn met jouw kinderwagen. Door deze accessoires aan te schaffen, kan je de kinderwagen nog praktischer en comfortabeler maken voor zowel jou als voor jou kleintje.