Loopfiets & schommelpaard

Artikelen 1 tot 36 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Met een loopauto en schommelpaarden doe je je kleintje een groot plezier. Je kunt je kleintje ermee verblijden als hij of zij een leeftijd van ongeveer 12 maanden heeft bereikt. Ze zijn dan nog klein, maar ze kunnen zo op een speelse wijze hun evenwichtsgevoel trainen, evenals hun motoriek. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en zorgt ervoor dat ze rustig beenbewegingen leren te maken. Loopauto’s bieden je kindje namelijk extra stabiliteit en houvast bij het leren lopen. Bovendien is er natuurlijk aan veel speelplezier gedacht bij de loopwagens en schommelpaarden.

Interactieve loopauto en schommelpaarden

Doordat loopwagens voorzien zijn van 4 stevige wielen, is de kans dat je kleintje omvalt nihil. Ook zorgt dit voor de nodige stabiliteit. Vaak bedenkt je kleintje zelf al geluidjes als hij of zij op een loopwagen zit. Daarnaast zijn er exemplaren verkrijgbaar met een hoog interactief gehalte. Deze loopwagens maken geluid en hebben lichtjes. Hierdoor vindt je kleintje het maar wat interessant om ermee te spelen. Ook voor jou als ouder is dit erg leuk om te zien. Vergeet daarom niet te genieten als je kleintje de paden in je woning of buiten met zijn of haar loopwagen trotseert.

De ideale loopwagen of schommelpaard voor je kindje

Het loopauto en schommelpaarden assortiment van Babylux is zeer divers. Dit betekent dat je zeker weten het ideale exemplaar voor je kleintje bij ons zult vinden. Bekijk hiervoor de productpagina’s om meer te weten te komen over de exacte eigenschappen. Twijfel je welk exemplaar nu voor jouw kleintje het meest geschikt is? Wil je bijvoorbeeld weten of hij of zij de juiste leeftijd heeft? Of wil je misschien een loopwagen of schommelpaard cadeau geven? Neem dan contact op met Babylux. We helpen je graag met onze kennis en ervaring. Zo weet je zeker dat je van succes verzekerd zult zijn.