96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Eten & drinken

Niets gezelliger dan met het hele gezin samen aan tafel eten en drinken. Plaats genoeg voor groot en klein. Al hebben de allerkleinsten een net iets specialere plaats nodig. Laat ze zich prins of prinses voelen in die mooie stoel aan het hoofd van de tafel. Zo kunnen ook zij uitkijken over al dat lekkers.

Menu

Wat krijgt die kleine spruit te eten vandaag? Verwarm de maaltijd heel snel en gemakkelijk in de stoomkoker. Gewoon een flesje geven? Kies dan het juiste formaat van fles en de gepaste speen. Je vindt ze hier in alle formaten. Je kan de fles opwarmen in de flessenwarmer en na gebruik schoon maken in de sterilisator. Indien je voor borstvoeding kiest, kan je hier ook borstkolven kopen en flesjes waarin je de afgekolfde melk kan bewaren. Doe je kind alvast één van de mooie slabbetjes om en bespaar jezelf T-shirts met vlekken.

Aangepast servies

Je kleintje kan van al dat lekkers smullen uit het baby servies. Aangepast bestek en een plastiek bord dat wel al eens op de grond mag vallen, is handig voor de kleinsten. Ze kunnen zich niet bezeren aan het scherpe bestek en de plastiek beker is niet te zwaar voor hen. Het servies ziet er bovendien aantrekkelijk uit, waardoor eten een leuke activiteit wordt voor je kind.

Eigen plaats

Creëer een eigen plek aan tafel voor je kind. Kies hier voor een aangepaste kinderstoel op zijn of haar maat. Je kan ze verstellen in hoogte. Je kind voelt zich er zo bijhoren en zal het eetgebeuren heel aangenaam vinden.

Kies hier wat de eetervaring van jouw kind nog efficiënter en fijner maakt.