Slabbetje

Artikelen 1 tot 36 van 152 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 152 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voor diverse slabbetjes van verschillende merken en in vrolijke designs ben je bij Babylux helemaal aan het juiste adres. Ons slabbetje assortiment is hierbij van de beste materiaalsoorten gemaakt zodat je er extra lang plezier van hebt. Je vindt ze bij Babylux voor zowel baby’s als peuters, met en zonder tekst, met lange mouwen, mouwloos en ook varianten met praktische opvanggedeeltes. Laatstgenoemde zijn van plastic gemaakt voor optimaal gemak. Het schoonmaken van het slabbetje was nog nooit zo eenvoudig. Vieze kleertjes worden hierbij tot een minimum beperkt en ook voorkom je zo dat eten of drinken door het slabbetje terechtkomt op de kleding.

Slabbetjes zijn een absolute must-have

Je baby grootbrengen zonder een slabbetje is echt ondenkbaar. Niet alleen voor als je kleintje overstapt van melk naar zijn of haar eerste hapje, maar ook bij borstvoeding en flesvoeding. Eerst doet het slabbetje dan dienst als spuugdoekje. Elke ouder is maar wat blij dat deze doekjes er zijn. Ook voor je eigen kleding bieden deze spuugdoekjes immers bescherming. Zodra je kleintje groot genoeg is om vast voedsel te eten, spreken we echt van een slabbetje. En zoals iemand met ervaring hiermee weet: deze heb je evenzo hard nodig als het spuugdoekje.

Diverse maten, materiaalsoorten en modellen

De ideale slabbetjes voor jouw kleintje verschillen dus per leeftijd en de fase waarin je kindje zich bevindt. Ook kun je na enige tijd zelf een voorkeur voor een bepaald type slabbetje ontwikkelen. Precies daarom heeft Babylux diverse maten aan het slabbetje in huis, evenals materiaalsoorten en modellen. Daarbij moet je denken aan het slabbetje van plastic dat je gemakkelijk schoonhoudt en bijvoorbeeld het slabbetje met mouwtjes. Dit slabbetje biedt optimale bescherming tegen zowel eten als drinken en andere vloeibare substanties. Kortom, bij Babylux vind je gegarandeerd het slabbetje dat perfect past bij de levensfase van je kleintje en jouw persoonlijke voorkeuren.