96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Voedingskussen

19 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Doomoo Relax Cover hoes
  Doomoo Relax Cover hoes
  Doomoo
  € 31,90
  5 Kleuren
 2. Borstvoedingskussen XL
  Borstvoedingskussen XL
  Quax
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 89,00
 3. Voedings- en zwangerschapskussen
  Voedings- en zwangerschapskussen
  Badabulle
  Speciale prijs € 42,90 Normale prijs € 49,90
  3 Kleuren
 4. Comfy Big hoes
  Comfy Big hoes
  Doomoo
  € 21,90
  7 Kleuren
 5. Halve maan voedingskussen - Pluche
  Halve maan voedingskussen - Pluche
  Theraline
  Speciale prijs € 23,90 Normale prijs € 27,90
  4 Kleuren
 6. Original voedingskussen - Biokatoen
  Original voedingskussen - Biokatoen
  Theraline
  Speciale prijs € 59,00 Normale prijs € 69,00
  3 Kleuren
 7. Original voedingskussen - Bamboe
  Original voedingskussen - Bamboe
  Theraline
  Speciale prijs € 59,00 Normale prijs € 67,90
  5 Kleuren
 8. Original voedingskussen - Gebreid katoen
  Original voedingskussen - Gebreid katoen
  Theraline
  Speciale prijs € 59,00 Normale prijs € 69,00
  2 Kleuren
 9. Bamboe viscose voedingskussen 170 cm
  Bamboe viscose voedingskussen 170 cm
  P'tit Lit
  Speciale prijs € 59,90 Normale prijs € 69,90
 10. Doomoo Softy Cover hoes
  Doomoo Softy Cover hoes
  Doomoo
  € 17,90
  21 Kleuren
 11. Doomoo Buddy Cover hoes
  Doomoo Buddy Cover hoes
  Doomoo
  € 27,90
  22 Kleuren
 12. Doomoo Softy voedingskussen
  Doomoo Softy voedingskussen
  Doomoo
  € 49,90
  23 Kleuren
 13. Doomoo Buddy voedingskussen
  Doomoo Buddy voedingskussen
  Doomoo
  € 71,90
  21 Kleuren

19 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een voedingskussen wordt, zoals de naam al zegt, gebruikt om je baby of kindje te voeden. Maar wist je dat je deze kussens ook zeer goed kunt gebruiken tijdens je zwangerschap? Je zorgt met voedingskussens voor een comfortabele slaaphouding die je als moeder in spé veel rust geeft. Je ondersteunt met dit kussen je buik en daarnaast ook je schouders, je rug en je nekpartij. Na je zwangerschap kun je voedingskussens vervolgens gebruiken om je kleintje comfortabel te voeden. Bovendien kun je deze kussens dan eveneens gebruiken als aangename ligkussens voor je baby. Bij Babylux hebben we een veelzijdige keuze voor je samengesteld.

Voedingskussen tijdens de zwangerschapsperiode

Iets wat voor velen niet bekend is, is dat voedingskussens tijdens de zwangerschapsperiode echt ideaal kunnen zijn voor zowel zitten als slapen. Sterker nog, fysiotherapeuten raden zelfs aan om deze kussens te gebruiken. Vooral voor zwangere vrouwen die graag op hun buik slapen bieden deze voedingskussens uitkomst. Dit omdat ze tijdens de zwangerschap niet op hun buik kunnen liggen. Daarbij wordt vrijwel het hele lichaam van de zwangere vrouw optimaal ondersteund. Van je rug tot je schouders en van je buik tot je nekpartij. Zodra je deze kussens gebruikt, maakt zich een weldaad aan rust van je meester.

Voedingskussens als plateau na de zwangerschap

Een voedingskussen is na de zwangerschap altijd verstandig om te gebruiken. Ook wanneer je je kindje geen borstvoeding geeft maar flesvoeding of een combinatie van beide. De kussens functioneren dan als een soort plateau. Dit zorgt ervoor dat je een comfortabele houding voor jezelf en voor je kleintje creëert. Je biedt hiermee je hele onderarm namelijk volop steun. Zo word je niet moe en zo krijg je ook geen last van pijnlijke onderarmen. Daar komt bij dat je zo optimaal kunt genieten van dit bijzondere moment met je zoontje of dochtertje.

In de vorm van een banaan of een hoefijzer

Als je het voedingskussen assortiment van Babylux bekijkt, zal je opvallen dat de meeste kussens de vorm van een banaan of een hoefijzer hebben. Deze zijn doorgaans gevuld met lichtgewicht korrels die zeer soepel zijn. Dit zorgt ervoor dat deze kussens zich optimaal kunnen vormen. Geef je je kleintje borstvoeding? Let er dan op dat het kussen zo hoog is geplaatst dat je kleintje liggen kan zonder dat je nog iets hoeft te ondersteunen als moeder, of vast te houden. In het geval van flesvoeding laat je je kleintje iets lager liggen in het kussen, waarbij je onderarm erop rust.

Fijne en comfortabele houding als ligkussen

Een voedingskussen kun je na de zwangerschap zowel voor het voeden gebruiken als voor het fijn en comfortabel neerleggen van je kleintje. Doordat de materialen heerlijk zacht aanvoelen zal je kindje hier urenlang op kunnen bijkomen. Met andere woorden, voedingskussens zijn niet alleen multifunctioneel, maar bieden zowel zwangere vrouwen als kindjes veel comfort. Ontdek het zelf en neem gauw een kijkje in het assortiment van Babylux. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Onze kennisrijke medewerkers staan al voor je klaar.