96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Luieremmer

7 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Navulling voor luieremmer Standard (x1)
  Navulling voor luieremmer Standard (x1)
  Korbell
  Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,90
 2. Navulling voor luieremmer Standard (x3)
  Navulling voor luieremmer Standard (x3)
  Korbell
  Speciale prijs € 19,90 Normale prijs € 24,90
 3. Luieremmer Standard
  Luieremmer Standard
  Korbell
  € 29,90
  5 Kleuren
 4. Sangenic Twist & Click luieremmer
  Sangenic Twist & Click luieremmer
  Tommee Tippee
  Speciale prijs € 21,90 Normale prijs € 24,90
 5. Sangenic luieremmer navullingen - 3 stuks
  Sangenic luieremmer navullingen - 3 stuks
  Tommee Tippee
  Speciale prijs € 28,90 Normale prijs € 34,90
 6. Navullingen voor Magic luieremmer - 3 stuks
  Navullingen voor Magic luieremmer - 3 stuks
  Pericles
  Speciale prijs € 17,90 Normale prijs € 19,90
 7. Magic luieremmer
  Magic luieremmer
  Pericles
  Speciale prijs € 54,90 Normale prijs € 59,90
  7 Kleuren

7 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een luieremmer is niet alleen bijzonder praktisch maar ook zeer hygiënisch. Kort samengevat zijn luieremmers van Babylux de ideale manier om gebruikte luiers tijdelijk in te bewaren. Een prullenbak dus, maar dan voor luiers. Dit is vooral zeer ideaal als je niet in de gelegenheid bent, of zin hebt, om direct de vieze luiers buiten in de container weg te gooien. De keuze aan luieremmers is zeer divers. Dit is ook het geval bij Babylux. Zo kun je kiezen voor luieremmers met een navulling en/of voor emmers met een luchtdicht systeem dat volledig afsluitbaar is. Aan jou de keus.

Babylux luieremmer in diverse prijsklassen

Bij Babylux kun je terecht voor luieremmers van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Dit is afhankelijk van de eigenschappen waarover jouw gewenste emmer moet beschikken. Zo hebben we luieremmers in het assortiment die basic zijn en bestaan uit een emmer van plastic met deksel. Daarnaast zijn er emmers waarin de luiers los van elkaar verpakt kunnen worden. Dit zorgt voor een geurloos en bacterievrije manier van luiers wegwerpen waarbij navulverpakkingen los bij te bestellen zijn. Dit type luieremmers wordt door meerdere merken aangeboden. Waar het ene merk hierbij navulverpakkingen aanbiedt, doet het andere merk dit met navulcassettes.

Luieremmers met luchtdicht systeem

Ook voor de luieremmer met luchtdicht systeem kun je uitstekend terecht bij Babylux. Deze varianten komen onder meer met een speciale afsluitklep die luchtdicht is. Hierdoor krijgen onaangename luiergeurtjes geen kans en kunnen ze dus ook niet verspreid worden. Bij verschillende soorten emmers is een knop aanwezig die ervoor zorgt dat je kleintje zelf onmogelijk bij de vieze luiers komen kan. Alleen jij als ouder kunt dit type luieremmers bedienen. Hierbij wordt eveneens de keuze geboden voor een emmer die net als een pedaalemmer gebruikt kan worden. Als je kindje dan uit de luiers is, heb je een praktische pedaalemmer die bij Babylux in diverse designs verkrijgbaar is.

Waarom een luieremmer nemen?

Als je je bedenkt dat een baby al snel rond de acht tot tien luiers per dag verbruikt, laat het antwoord zich eenvoudig raden. Het luier verschonen is een ritueel dat dagelijks plaatsvindt totdat je kindje zindelijk is. Daarbij is hygiëne essentieel. Ook is het fijn dat er bij luieremmers aan het gebruiksgemak is gedacht. De ideale plek voor de emmer is vanzelfsprekend de plek waar je je zoontje of dochtertje doorgaans verschoont. Zo wordt het gebruiksgemak voor jou als ouder optimaal vergroot.