Babybadje

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

Onze babybadjes zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar en sluiten daardoor perfect aan bij jouw persoonlijke voorkeur. Een babybadje is hierbij een onmisbaar product om je kleintje te verzorgen. Uiteraard zou je je baby in een groot bad kunnen wassen, maar dit is allesbehalve praktisch. Daarnaast kost het ook nog eens zeer veel water. Een douche kan dan een alternatief zijn, maar voor veel ouders gaat de voorkeur toch echt uit naar een babybadje. Houd er rekening mee dat je kleintje in het begin nog niet zo lang in het badje zal gaan. Meestal hebben ze er snel genoeg van, soms worden ze slaperig, ze koelen af of ze krijgen opeens honger.

Babybadjes zijn ideaal om in te spelen

Als je baby al wat ouder is, blijft hij of zij vaak langer in het badje. Ook zal je merken dat je kleintje het steeds fijner in het babybadje begint te vinden. Vooral als ze de leeftijd hebben dat ze in het badje kunnen gaan spelen. Hier zijn deze badjes dan ook ideaal voor. Het kan dan zelfs zo zijn dat je kleintje er helemaal niet meer uit wil komen. Om deze reden heeft Babylux ook diverse accessoires voor in het babybadje in het assortiment. Daarbij moet je onder meer denken aan badspeelgoed en badspeeltjes.

In de badkamer of in de babykamer

Je kunt babybadjes zowel in de badkamer gebruiken als in de babykamer. Je vult het babybadje snel en eenvoudig en ook laat je het zo weer leeglopen zonder dat alles nat wordt. Behalve de speelaccessoires voor het babybadje, kun je bij Babylux ook terecht voor andersoortige accessoires. Badthermometers bijvoorbeeld, die ervoor zorgen dat het water altijd op de juiste temperatuur is. Daarnaast hebben we ook badzitjes in ons accessoire assortiment. Deze sluiten volledig aan op het postuur van je kleintje.