96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Sterilisator

17 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Turbo Pure sterilisator en flessendroger
  Turbo Pure sterilisator en flessendroger
  Babymoov
  Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 116,90
 2. Magnetron sterilisator
  Magnetron sterilisator
  Dodie
  Speciale prijs € 17,90 Normale prijs € 25,90
 3. Microgolfsterilisator
  Microgolfsterilisator
  Tommee Tippee
  Speciale prijs € 29,90 Normale prijs € 32,90
 4. Sterilisatietabletten - 32 stuks
  Sterilisatietabletten - 32 stuks
  Dodie
  Speciale prijs € 8,90 Normale prijs € 10,90
 5. Microgolf sterilisator
  Microgolf sterilisator
  Badabulle
  Speciale prijs € 15,90 Normale prijs € 19,90
 6. Stoomsterilisator
  Stoomsterilisator
  MAM
  Speciale prijs € 53,90 Normale prijs € 59,90
 7. Microgolf Stoomsterilisator
  Microgolf Stoomsterilisator
  MAM
  Speciale prijs € 29,00 Normale prijs € 49,90
 8. Microgolfsterilisator
  Microgolfsterilisator
  Philips AVENT
  € 31,90

17 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een sterilisator is erg belangrijk om een goede hygiëne van jouw kindje te kunnen waarborgen. Vooral baby’s kunnen zeer gevoelig zijn voor bacteriën. Voor een goede hygiëne zorgen is dus essentieel. Denk hierbij aan het schoonhouden van baby flesjes en uiteraard de bijbehorende flesspenen. Het wordt alom geadviseerd om deze voor het volgende gebruik uit te koken. Hiermee worden eventueel aanwezige ziekteverwekkers onmiddellijk gedood. Magnetronsterilisatoren bieden je dan de ideale oplossing en zijn bijzonder handig. Je kunt hiermee namelijk meerdere baby flesjes, flesspenen en ander toebehoren op hetzelfde moment steriliseren. Bekijk snel het assortiment van Babylux en ontdek het zelf.

De sterilisator is een toonbeeld van handigheid

Een magnetronsterilisator is dus niet iets wat meteen noodzakelijk is, maar biedt jou als ouder wel een zeer praktische oplossing. Het is echt een superhandige manier om je kleintje te beschermen. Daarbij – dat wil zeggen bij bacteriewering – heeft hij of zij in het begin ondersteuning nodig. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het ongeveer een jaar duurt voordat een baby hetzelfde immuunsysteem heeft ontwikkeld zoals een volwassene dit heeft. Daarom is het steriliseren van onder andere baby flesjes, flesspenen en kolfapparaten tijdens de eerste 12 maanden zo belangrijk. Met de hoogwaardige magnetronsterilisator van Babylux verzeker je jezelf hiervan.

Hoe werkt het precies?

Voor de werking van de sterilisator voor baby’s kun je voor uitgebreide informatie onze betreffende productpagina’s lezen. Daarnaast kun je ook voor al je vragen over sterilisatoren terecht bij Babylux. We helpen je graag al je vragen hierover te beantwoorden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers hebben zeer veel kennis over alle babyartikelen uit ons assortiment en datzelfde geldt dus voor magnetronsterilisatoren. Zo weet je zeker dat je als ouder de juiste keuze maakt en je je kindje optimale bescherming biedt tegen schadelijke bacteriën die bijvoorbeeld ziektes kunnen verwekken.