Aeromoov

26 artikel(en)

per pagina

26 artikel(en)

per pagina

AeroMoov is onderdeel van QLEVR, een Belgische onderneming die innoverende producten voor kinderen op de markt brengt. Daar waar AeroSleep zich richt op veilige slaapproducten voor baby’s, zijn de AeroMoov-producten er juist op gericht om er met je kindje op uit te trekken. Met deze producten beleef je samen avonturen terwijl je kleintje altijd comfortabel en veilig zit of ligt. Ongeacht, of je nu een lange autoreis maakt, een drukke stad bezoekt of geniet van de ongerepte natuur.

AeroMoov: innovatief, gebruiksvriendelijk en eerlijk

De waarden van het bedrijf zijn innovatie, gebruiksvriendelijkheid en eerlijkheid. Dit betekent dat er steeds weer gezocht wordt naar nieuwe technologieën. Zo worden steeds slimmere producten ontwikkeld die zowel esthetisch als functioneel zijn. Al hun producten zijn hierbij nuttig en relevant. Ze worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen.

Focus op comfort en gebruiksgemak

De babyartikels van Aeromoov zijn erop gericht om het comfort van je kleintje te verhogen. Daarvoor heeft het bedrijf onder andere een technologie ontwikkeld die ervoor zorgt dat kleine kinderen niet in hun zitje gaan transpireren als je met ze in de auto reist. Ook de creatie van een unieke luchtlaag in hun textielproducten draagt bij aan optimaal comfort voor je kleintje. Bij alle producten is eveneens aan het gebruiksgemak van jou als ouder gedacht.

Sterke punten

Omdat de medewerkers van het bedrijf zelf ook kinderen hebben, eisen ze altijd het uiterste van hun producten. Pas op het moment dat zij er tevreden mee zijn, komen de producten op de markt. De continue zoektocht naar veiligere en slimmere producten is dan ook een zeer sterk punt van deze onderneming. De reisbedjes, wikkeldekens, Air Layers, ... zijn allemaal doordacht om enkel het beste aan ouders en hun kindjes te bieden

AeroMoov kopen?

Als je voor deze producten kiest, dan kies je voor optimaal comfort voor je kleintje en gebruiksgemak voor jezelf. Je vindt ze daarom in het assortiment van Babylux. Op onze productpagina’s lees je alles over de hoogstaande kwaliteiten en kenmerken.