UPDATE COVID-19 : Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn!

Doomoo

Artikelen 1 tot 36 van 106 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 106 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bij het merk Doomoo is zachtheid het cruciale element in alles wat ze ontwerpen en produceren. De merknaam is er zelfs door geïnspireerd. ‘Doux’, wat zacht in het Frans betekent en ‘moux’ wat voor flexibel staat. In elk product van dit merk is dan ook zachtheid geïntegreerd. Daarbij wordt veel aandacht geschonken aan innovatie en de ontwikkeling van nieuwe stofsoorten. Experimenten met microkorrels afkomstig van polystyreen maken hier deel van uit.

Bij Doomoo staat veiligheid boven alles

Hoewel zachtheid centraal staat in de producten van dit merk, staat veiligheid boven alles. Alle ontwerpen en producten worden door gerenommeerde veiligheidsinstanties uitgebreid getest. Verder wordt ook fraai design heel belangrijk gevonden, omdat kleintjes hier immers hun fantasieën uit halen.

Seats, voedingskussens en meer

Dit merk is vooral bekend geworden door de bijzonder comfortabele seats voor kindjes. Deze seats kunnen al vanaf de geboorte gebruikt worden, totdat je kleintje een gewicht van circa 30 kilogram heeft bereikt. Dit betekent dat je hier echt jarenlang plezier van hebt. Dit komt niet in de laatste plaats doordat er een sterke focus is op kwaliteit en optimale veiligheid. Alle producten van dit merk zijn uitvoerig getest door verschillende gespecialiseerde veiligheidsinstellingen. Naast de seats, kun je ook voor verzorgingsartikelen voor kindjes uitstekend bij dit merk terecht. Denk hierbij aan voedingskussens en nog veel meer.

Sterke punten

De aandacht die dit merk besteedt aan optimale zachtheid is een zeer sterk punt. Daarbij wordt bovendien de veiligheid nooit uit het oog verloren. Integendeel. Veiligheid staat boven alles en wordt uitgebreid getest door gerenommeerde veiligheidsinstanties. Daarnaast is er de focus op design ter bevordering van de fantasiewereld van je kleintje.

Doomoo kopen?

Gun je kleintje maximale zachtheid en kies ook voor de op en top veilige producten van dit merk. Je vindt ze bij Babylux in het assortiment. Ontdek het nu zelf en laat je kleintje optimaal genieten.