Wipstoel

33 artikel(en)

per pagina

33 artikel(en)

per pagina

Een wipstoel is ideaal als je baby nog niet zelfstandig goed kan zitten. Is je kleintje circa 8 weken oud? Dan kun je deze stoelen al gebruiken. Daarbij is het wel verstandig om eerst te kiezen voor de meest liggende stand. Gebruik de relaxstanden vervolgens als je kindje de leeftijd heeft bereikt van 6 tot 9 maanden. Door je kindje in deze wipstoelen te laten relaxen heb jij je handen volledig vrij. Bijvoorbeeld om je te richten op huishoudelijke bezigheden of op visite die onverwachts langskomt. Je kleintje zal ongedwongen om zich heen kijken en bij een bepaalde leeftijd gaan spelen.

De wipstoel om de eerste hapjes te geven

Naast een ontspanningsmoment voor zowel je kindje als jouzelf, bieden wipstoelen ook de perfecte mogelijkheid om je kindje zijn of haar eerste hapjes te geven. Zo kan je kleintje in alle rust de maaltijd tot zich nemen. Ook voor jou als ouder biedt dit een ontspannen manier van voeden. Bovendien beleef je zo de mooiste momenten met je kleine telg. Dat wil toch iedereen? Precies om die reden heeft Babylux diverse relax- en wipstoelen in het assortiment. Deze variëren in merk, in prijsklasse en in keuzeopties.

Even een moment je handen vrij

Met een relax/wipstoel heb je als ouder even een moment de handen vrij. Het is afhankelijk van je kindje hoe lang deze momenten duren. Ervaring leert, dat dit toch best een vrij lang tijdsbestek kan zijn. In ieder geval heb je doorgaans voldoende tijd om je te focussen op klussen in je huis. Daarbij moet je natuurlijk nooit je kindje uit het oog verliezen. Komt er visite langs of heb je zelf even zin in een kopje koffie of thee? Je laat je kleintje er gezellig bij zitten, eventueel met een gevulde drinkbeker of een lekker kinderkoekje.

Stoelen met een speelboog

Ons relax/wipstoel assortiment heeft ook varianten waaraan een speelboog zit. Hier kun je vervolgens verschillende speeltjes aan hangen. Wil je er nu van verzekerd zijn dat je kindje zich urenlang vermaakt? Dan verdienen deze soorten wipstoelen de absolute aanbeveling. Je kindje geniet volop en daardoor geldt hetzelfde voor jou als ouder. Onze wipstoeltjes die muziek kunnen afspelen sorteren ook dit effect.

Meer weten over de relax/wipstoelen van Babylux? Heb je een vraag over welke stoelsoort nu voor jouw kleintje het meest geschikt is? We zijn je graag van dienst voor al je vragen. Onze ervaringsrijke medewerkers zitten al voor je klaar.