Fopspeenketting

Artikelen 1 tot 36 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waar is de fopspeen gebleven?

Zuigt je kindje op de duim of kan hij of zij maar niet genoeg krijgen van een fopspeen? In het tweede geval, ken je het als ouder wel: een gezellige uitstapje, een wandeling in het park, een namiddag spelen in huis, maar waar is de fopspeen gebleven?
Kinderen gebruiken graag een speen. De fopspeen bevredigt de zuigbehoefte van je kind en zorgt voor het makkelijk in slaap vallen. Kinderen zitten echter niet stil en geraken hun speen zo gemakkelijk kwijt. Dit is niet gemakkelijk en een speen die op de grond valt, is bovendien ook niet hygiënisch. Je kleintje steekt hem echter zo weer in de mond.

Fopspeenkettingen

Gelukkig is er de fopspeenketting. Dit is een koordje met aan de ene kant een knijper die je op de kledij spelt en aan de andere kant een lusje om aan de speen te bevestigen. Indien de speen uit de mond valt, blijft hij aan het touwtje aan de kledij hangen. Je kind kan de speen terug zelf in de mond steken en jij hoeft geen uren te zoeken.

Keuze genoeg

Fopspeenkoorden zijn er in alle soorten en maten. Korte of lange koorden, kleurrijk of monotoon.... Sommige fopspeenkettingen hebben ook een knuffeltje of kralen. De koorden kunnen een verschillende manier van bevestiging hebben. Meestal is dit een knijper die je op de kledij vastknijpt. Belangrijk is om de ketting steeds aan vaste kledij te bevestigen en niet aan losse delen zoals bijvoorbeeld, koorden of veters. Dit kan gevaarlijk zijn.
Veel plezier om jouw favoriet(en) uit te kiezen!