UPDATE COVID-19 : Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn!

Quinny

Artikelen 1 tot 36 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Quinny werd in de jaren ‘60 geïntroduceerd door Nick Quint als eigen label van babyproducten. Daarvoor had hij hierin een handelsonderneming in Den Haag waarbij hij zich richtte op het importeren van deze producten. Ook de zonen van Quint sloten zich aan bij het bedrijf en in 1989 werden de eerste kinderwagens en buggy’s gelanceerd. De internationale doorbraak van dit merk kwam echter pas in 1997. Dit dankzij de Jogger. Vooral de unieke vormgeving en kleurstelling in combinatie met de luchtbanden, zorgden ervoor dat het merk zich snel wist te onderscheiden van de rest.

Wereldwijde distributie van Quinny: toonaangevend kinderwagenmerk

In 2001 is het bedrijf door Dorel Group overgenomen waarna het zich steeds meer door ontwikkelt. Vandaag de dag is het merk bekend als toonaangevend op het gebied van kinderwagens en worden hun producten wereldwijd gedistribueerd. Maar of het nu gaat om kinderwagens, buggy’s, wandelwagens of de bijpassende accessoires: alle producten zijn slim en groeien optimaal met je kleintje mee. Daarnaast zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent dat je hiermee extra makkelijk met je kleintje erop uit kunt trekken. Ongeacht de uitdagingen die op je pad komen en ongeacht de obstakels die je tegenkomt.

Sterke punten

Slimme producten die optimaal met je kindje meegroeien. Met andere woorden, de producten bieden je niet alleen nu maar ook in de toekomst de ideale oplossing. Daarnaast is ook de hoogwaardige kwaliteit een sterk punt van dit merk. Op elke ondergrond en in de drukste steden ervaar je als ouder die in beweging is veel gebruiksgemak.

Quinny kopen?

Wil je ook een kinderwagen, buggy of wandelwagen die jou als bewegende ouder veel gebruiksgemak biedt? Producten bovendien die optimaal met je kleintje meegroeien? Bij Babylux ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Wij hebben diverse producten van dit kwaliteitsmerk voor je geselecteerd en aan ons assortiment toegevoegd.