UPDATE COVID-19 : Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn!

Nuna

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

Het merk Nuna bedacht in 2007 het antwoord op de vraag: “hoe geven we een baby zijn of haar eigen plek aan tafel?” Dit, door het ontwerpen en op de markt brengen van de ZAAZ stoel. De stoel werd een groot succes en dat is hij nog steeds. Na dit allereerste product is het merk uitgegroeid tot een internationaal begrip waarvan de wortels in Amsterdam liggen. Vandaag de dag produceert het Nederlandse merk ook autostoelen, kinderwagens, sitters en meer.

De inspiratie van Nuna komt uit het familieleven

Het merk vindt inspiratie in het alledaagse familieleven. Het opvoeden van je kleintje is prachtig, maar kan soms ook wel pittig zijn. Daarom richt het merk zich niet alleen op de kleintjes, maar ook op praktische producten die ouders gebruiksgemak bieden. Tegelijk wordt er ook gefocust op stijlvol design. Kortom, de ultieme combinatie van functionaliteit en een mooie vormgeving. Het merk zet elke dag weer alles op alles om een mooi en slim ontwerp te creëren met praktische oplossingen.

Trendy & comfortabel

Leuke trendy kinderwagens, buggy's, wipstoeltjes, reiswiegjes, hoge stoelen... Nuna heeft het allemaal. Nuna Leaf, de bekendste wipstoeltje van het merk, is een luxe wipstoeltje die ook kan schommelen. Deze is bruikbaar vanaf de geboorte van uw baby en zorgt voor uren non-stop speelplezier. De Nuna Pepp is de bekendste buggy, kan zeer klein ingeklapt worden en is zeer goed wendbaar. Dankzij de prima vering en de rugleuning die gemakkelijk te verstellen is in meerdere posities, is deze buggy perfect geschikt om lange wandelingen te maken, bijvoorbeeld op vakantie, in het bos, winkelcentrum...

Al 154 maal bekroond

"Meer voor minder", hiervoor staat het Nederlandse merk bekend. De grootste toonaangevende designers en ouders zijn het hier absoluut mee eens. Elk product is zo ontworpen dat je telkens versteld staat van de ongelooflijke eigenschappen en voordelen die het biedt.

Bij Babylux in het assortiment

Op zoek naar zitproducten voor kleintjes die jou als ouder op en top gebruiksgemak bieden? Je vindt de producten van dit merk bij Babylux in het assortiment. Op onze productpagina’s vind je alle details.