96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi

1 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Zetelbeschermer
    Zetelbeschermer
    Maxi-Cosi
    Speciale prijs € 14,90 Normale prijs € 24,90

1 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maxi-Cosi is wereldwijd een echt begrip geworden. Veel ouders weten inmiddels welke kwaliteiten dit merk allemaal te bieden heeft. Zij verlaten zich graag op dit vertrouwde merk voor autostoelen, waarbij ze verzekerd zijn van alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Maar daar blijft het niet bij. Het merk produceert naast artikelen die je kleintje veilig vervoeren ook prachtige kinderwagens. Deze zijn net als de autostoelen comfortrijk voor je kleine telg en hebben een fraai design. Kortom, kies je voor maximale veiligheid, comfort, gebruiksgemak en kwaliteit, dan kies je voor dit merk.

Een Maxi-Cosi autostoel betekent zorgeloos genieten

Het merk is bekend geworden door het handige systeem waarmee je een autostoel in je auto vastzet. Er zijn varianten waarmee dit kan door middel van de autogordel, maar er zijn ook varianten die zijn uitgerust met het ISOFIX-bevestigingssysteem. Deze autostoelen zet je vast met speciaal ontworpen onderstellen. De FamilyFix One i-Size base bijvoorbeeld, maar ook de Maxi-Cosi 3wayFix base. Het merk innoveert hierbij voortdurend waardoor er steeds weer nieuwe modellen op de markt komen die voorzien zijn van nog betere technieken. Bij alle producten blijft uiteraard maximale veiligheid voorop staan.

In elke categorie een op en top veilige autostoel

De autostoelen voldoen allemaal aan de strengste veiligheidsnormen, waar de i-Size veiligheidsnorm (ECE R129) een voorbeeld van is. De autostoelen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, vanaf de geboorte tot en met 12 jaar. Per autostoel is aangegeven in welke autostoelen groepscategorie de auto valt. Zo is de autostoelen groepscategorie 0 bijvoorbeeld, geschikt voor pasgeboren kindjes tot en met een gewicht van 13 kilogram. De autostoelen groep 1/2/3 is geschikt voor kinderen met een gewicht van 9 tot en met 36 kilogram, vanaf 9 maanden tot en met 12 jaar. De autostoelen groeien hierbij optimaal met je kleintje mee.

Kinderwagens gecombineerd gebruiken met autostoelen

Een zeer fijn kenmerk van de producten van Maxi-Cosi is dat je ze voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Zo kun je de kinderwagens van dit merk weer uitstekend gecombineerd gebruiken met de autostoel. Naast kinderwagens, heeft dit merk ook buggy’s en complete 3-in-1 reissystemen waarbij werkelijk aan alles is gedacht op het gebied van veiligheid. Zo is het verplicht om je kleintje tot 15 maanden achterwaarts te vervoeren. Alle producten voorzien hier uitstekend in. Daarnaast voert ook comfort van je kindje de boventoon in alle producten, evenals gebruiksgemak voor jou als ouder. Daarbij moet je onder andere denken aan je kindje eenvoudig in de autostoel plaatsen en het er even zo eenvoudig weer uithalen.

Perfect matchende accessoires

Dat Maxi-Cosi werkelijk overal aan heeft gedacht, blijkt wel uit de ruime keuze aan perfect matchende accessoires bij de kinderwagens en autostoelen. Wat bijvoorbeeld te denken van een voetenzak, waarmee je kindje altijd behaaglijk en comfortrijk in zijn of haar kinderwagen of autostoel ligt? Zo zijn er nog veel meer accessoires om uit te kiezen die stuk voor stuk onze aanbeveling verdienen.

Sterke punten

De sterke punten van dit gerenommeerde merk zijn de kwaliteit en de veiligheid. Of het nu om autostoelen gaat, om kinderwagens, om buggy’s, om accessoires, of om welk ander product van dit merk dan ook. Er is daarnaast veel aandacht besteed aan zowel het comfort van het kind als het gebruiksgemak van ouders. De autostoelen groeien met je kindje mee met een vastzetmethode die precies bij de leeftijd van je kleintje past.

Maxi-Cosi kopen?

Bij Babylux hebben we een uiteenlopende keuze aan producten van dit kwaliteitsmerk. Je vindt ze allemaal in ons online assortiment, met daarbij alle specifieke kenmerken. Heb je vragen of wil je weten welk product nu het beste voor jouw kleintje is? Neem dan gerust contact met ons op.