96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Mam

113 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Thermal Bag
  Thermal Bag
  MAM
  € 9,90
  3 Kleuren
 2. Thermal Bag
  Thermal Bag
  MAM
  € 9,90
  3 Kleuren
 3. Thermal Bag
  Thermal Bag
  MAM
  € 9,90
  3 Kleuren

113 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sinds 1976 stelt MAM zich als voornaamste doel om de ontwikkeling van kinderen optimaal te ondersteunen. Daarnaast wil het van oorsprong Oostenrijkse merk het dagelijks leven van zowel jouw kleintje als jou als ouder een stuk eenvoudiger maken. Hierbij staat duurzaamheid en verantwoordelijk handelen centraal. Het merk is wereldwijd zeer geliefd. De producten worden dan ook op alle vijf de continenten verkocht in maar liefst 58 landen.

MAM: marktleider in het spenen-segment

In alle producten van dit merk worden functionaliteit, ontwerp en wetenschap met elkaar gecombineerd. Dit is dan ook de reden dat het merk al diverse technologische en creatieve patenten heeft. Zo is het merk marktleider op het gebied van spenen. Dit is het merk onder andere in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en alle Scandinavische landen, maar ook in Amerika, Chili en Israël.

Onderscheidend door opvallend design en functionaliteit

De producten onderscheiden zich door hun opvallend design in vorm en in heldere kleursoorten. Datzelfde geldt voor de slimme functionaliteit. In de ontwerpstudio’s van dit merk werken designers en gerenommeerde wetenschappers samen om de meest innovatieve producten te ontwikkelen en te ontwerpen. Naast spenen produceert het merk zuigflessen, bijtringen en oefenbekers voor je kleine telg.

Sterke punten

De focus op opvallend design en functionaliteit in alle producten. Tegelijkertijd is ook de focus op duurzaamheid en verantwoordelijk handelen een sterk punt van dit merk. Er wordt samengewerkt door gerenommeerde deskundigen op zowel design- als wetenschapsgebied. De producten dragen dan ook bij aan een optimale ontwikkeling van je kleintje.

MAM kopen?

Wil je ook de hoogstaande kwaliteit producten van dit wereldwijd bekende merk kopen? Dan ben je daarvoor bij Babylux helemaal aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze productpagina’s en lees alle details over de producten die de ontwikkeling van je kleintje optimaal ondersteunen. Ook jouw leven als ouder of verzorgende wordt hierdoor eenvoudiger gemaakt.