Kiddy

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Bij Kiddy staat al sinds de oprichting de veiligheid van kinderen in auto’s centraal. Bij de productontwikkeling wordt dan ook gefocust op de hoogst mogelijke veiligheid, evenals voortreffelijke vormgeving en maximaal comfort. Daarnaast wordt er bij elke autostoel rekening gehouden met optimale functionaliteit onder alle omstandigheden. Geen wonder dus, dat dit merk in autostoelen inmiddels een begrip is geworden over de hele wereld.

Kiddy wereldwijd

Het merk is in meer dan 50 landen vertegenwoordigd. De diverse distributeurs en retailers hebben dan ook een groot aandeel in het wereldwijde succes. De autostoel producten worden alom gewaardeerd om de focus op veiligheid, design, comfort en levensstijl. Het merkt streeft continu naar perfectie en maximale kwaliteit op al deze gebieden. Dit gebeurt in iedere fase: van ontwikkeling tot productie van de autostoelen en van verkoop tot aftersales service.

Autostoelen voor diverse leeftijdscategorieën

De autostoelen van dit merk groeien ideaal met je kindje mee. Of je nu kiest voor een autostoel voor je pasgeboren baby of als je kindje al wat ouder is. Daarbij voldoen alle autostoelen aan de meest strenge veiligheidsnormen, zoals de ECE R44/04 veiligheidsnorm. Je kunt de autostoelen eenvoudig bevestigen aan het chassis van je auto door middel van het ISOFIX-installatiesysteem. Dit systeem staat bekend als een toonbeeld van veiligheid in autostoelgebruik. Daar komt bij, dat dit systeem ook voor eenverhoogd gebruiksgemak zorgt.

Sterke punten

De focus op perfectie en maximale kwaliteit in veiligheid, design, comfort en levensstijl is wat dit merk zo populair maakt. Er wordt in iedere fase van hun autostoelen rekening mee gehouden. Daarnaast ben je met deze autostoel producten verzekerd van optimale functionaliteit onder alle omstandigheden.

Kiddy kopen?

Meer informatie over deze autostoelen en kenmerkende kwaliteiten vind je op de productpagina’s van Babylux. Wij hebben van dit merk een veelzijdige selectie voor je samengesteld. Heb je een vraag, dan staat ons team van medewerkers graag tot je beschikking.