UPDATE COVID-19 : Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn!

GB

Artikelen 1 tot 36 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De GB (Goodbaby) producten zijn compact van formaat en hebben tal van innovatieve kwaliteiten. Dit zorgt ervoor dat deze producten bij uitstek geschikt zijn voor ouders die van reizen houden. De GB Pockit buggy staat hierbij zelfs bekend als de meest compacte buggy van de hele wereld. Naast de compacte eigenschappen, is dit van oorsprong Amerikaanse merk ook zeer sterk in kwaliteit, veiligheid en optimaal comfort.

GB (Goodbaby) heeft heerlijk zachte bekleding

De hoge mate van comfort van deze producten komt onder meer doordat ze stuk voor stuk zijn voorzien van heerlijk zachte bekleding. Dit zorgt ervoor dat je kleintje lekker en comfortabel zit. Tegelijkertijd is er ook aan de veiligheid van je kleintje gedacht. Zo zijn de veiligheidsgordels uitvoerig getest en zijn er ook meerdere andere veiligheidsmaatregelen getroffen. Ook een stijlvol design ontbreekt niet.

Buggy’s, autostoelen en kinderwagens

Tot het productportfolio van dit merk behoren naast buggy’s ook autostoelen en kinderwagens. Deze zijn stuk voor stuk zeer compact en buitengewoon praktisch in gebruik. Nemen we de GB Pockit buggy als voorbeeld, dan vouw je deze bijvoorbeeld heel eenvoudig op. Het handige formaat van het pakket dat je daarna overhoudt, heeft de grootte van een handtas. Dit betekent dat je de buggy heel gemakkelijk mee kunt nemen in het vliegtuig als handbagage.

Uitvoerig getest voor optimale veiligheid

Alle GB (Goodbaby) producten worden uitvoerig getest. Dit geldt voor de veiligheidsgordels, maar ook voor alle andere details. Hier is zorgvuldig over nagedacht door dit kwaliteitsmerk. Zo reis je niet alleen heel comfortabel met deze producten, maar zorgen ze ook voor optimale gemoedsrust bij jou als ouder. Ook dankzij het speciale veiligheidssysteem waarmee de autostoelen van dit merk zijn uitgerust, wordt je kleintje op de beste manier beschermd.

Sterke punten

Het optimale zitcomfort voor je kleintje is een van de voornaamste redenen waarom ouders voor deze producten kiezen. Net als het compacte formaat. Daarnaast staat ook een stijlvol design bij dit merk centraal. Qua veiligheid is overal aan gedacht om jou als ouder optimale gemoedsrust te bieden. Zo zijn de veiligheidsgordels van de buggy’s uitvoerig getest en datzelfde geldt voor alle andere productdetails.

GB (Goodbaby) kopen?

Je kleintje optimaal zitcomfort bieden? Daarbij verzekerd zijn van op en top veilige producten die compact zijn en stijlvol zijn vormgegeven? Je ontdekt het allemaal bij Babylux in het assortiment. Voor vragen over deze hoogstaande producten of meer informatie horen we graag van je. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.