UPDATE COVID-19 : Onze webshop blijft open! Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn.

Badabulle

Artikelen 1 tot 36 van 89 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 89 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het merk Badabulle ontwerpt en ontwikkelt zijn producten samen met ouders. Want wie weet nu beter wat de behoeftes van een kleintje zijn dan vaders en moeders? Precies daarom creëert dit merk samen met ouders slimme producten die je helpen je kleintje te voeden en in bad te doen. Daarbij staat het comfort van je kindje voorop, evenals de veiligheid. De producten zijn slim, effectief en je kleintje zal er veel plezier aan beleven.

Badabulle producten met schattige vormgeving

Naast dat deze producten veilig en praktisch zijn, hebben ze ook nog eens een schattige vormgeving. Het merk heeft overal aan gedacht om het welzijn en het plezier van je kleintje te bevorderen. De comfortabele producten zijn veilig en effectief en ondersteunen je optimaal in het ouderschap. Bovendien ben je bij deze producten ook nog eens verzekerd van 5 jaar garantie.

Sterke punten

Dat de ontwikkeling van de producten van dit merk tot stand komt in samenwerking met ouders is een absoluut pluspunt. Hier draagt zeker ook de aandacht voor een aantrekkelijke vormgeving voor je kleintje aan bij.

Bij Babylux in het assortiment

Nieuwsgierig geraakt naar deze producten? Op de site van Babylux ontdek je er alles over op de productpagina’s. Hier lees je meer over details en specifieke kenmerken.