UPDATE COVID-19 : Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn!

4moms

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Het initiatief om 4moms op te richten werd in 2005 door Rob Daley en Henry Thorne genomen. Beide heren hadden een bedrijf voor ogen dat zich op revolutionaire babyproducten richten moest. Door enige tijd later 4 moeders met veel ervaring om meer ideeën en inzichten te vragen, werd de bedrijfsnaam geboren. Vandaag de dag groeit het bedrijf snel en verandert de manier waarop ouders over babyproducten denken door hierin innoverend te zijn.

4moms over de hele wereld

Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Pittsburgh, in de Verenigde Staten. De babyproducten worden in maar liefst 50 verschillende landen over de hele wereld verkocht. Dat is bepaald niet zonder reden. De innovatieve en stijlvolle producten zijn namelijk niet alleen beter voor baby’s maar ook nog eens praktischer voor ouders.

Prestigieuze awards

Inmiddels is het bedrijf wereldwijd al meermaals onderscheiden met prestigieuze awards voor hun revolutionaire babyproductenlijn. Een voorbeeld hiervan is de Red Dot Design Award. Dit is een internationale designprijs die elk jaar door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen (Essen) wordt uitgereikt. Deze prestigieuze award werd aan het bedrijf toegekend voor het rockaRoo™ babystoeltje en eveneens voor hun breeze®-vouwbedje/box.

Sterke punten

De sterke punten van het bedrijf zijn de innovatieve oplossingen voor babyproducten. Deze brengen echt iets nieuws. Sommige van hun producten zijn hierbij uitgerust met de meest recente technologische snufjes. Door hun innovatieve en revolutionaire concept vertrouw je als ouder op babyproducten die beter zijn voor je kindje en praktischer voor jezelf.

4moms kopen?

Bij de aanschaf van deze producten ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit die is vormgegeven volgens de laatste designtrends. Je kunt uiteenlopende producten kopen waarvan Babylux een fijne selectie aan het assortiment heeft toegevoegd. Op onze site lees je alle eigenschappen en de specifieke kenmerken van deze innovatieve babyproducten die ze voor je gecreëerd hebben.