UPDATE COVID-19 : Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn!

Uni-all autostoel

Merk : GB

Kleur : Velvet Black

5 andere kleuren beschikbaar

De GB Uni-all autostoel gaat lang mee, je kan hem vanaf de geboorte tot je kindje 12 jaar is gebruiken.

Voor 17u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden!

Normale prijs: € 399,00

€ 331,90

GB
Gratis retour
Dienst na verkoop

In het kader van de garantie, zorgen wij voor de ophaling, de herstelling en het terugsturen van uw artikel. Helemaal gratis !

Waarom kiezen voor Babylux?

Gratis levering
vanaf 49 €

Voor 13u besteld, morgen in huis

Een dynamisch team

Een echte fysieke winkel

Beveiligde betaling

Tevreden of geld terug

 
Statistieken

175 bezoekers online !

Andere beschikbare kleuren (5)

Night Blue
Laguna Blue
London Grey
Rose Red
Sweet Pink

Uni-all autostoel de GB

De GB Uni-all autostoel is het perfecte reismaatje voor de eerste 12 levensjaren van je kind. Deze autostoel werd gecreëerd met een visie van veiligheid en comfort. Zo kwam de innovatieve Uni-all ter wereld, waarbij je kind in geval van een frontale of zijwaartse botsing de optimale veiligheid geboden wordt. Neem je kind van geboorte af aan met een gerust hart overal mee naartoe. Of het nu een lange of korte rit is, je kind zal, ongeacht zijn of haar leeftijd, comfortabel kunnen zitten. De stoel 'groeit' als het ware mee, dankzij de ruim verstelbare hoofdsteun. Je hoeft je dus niet af te vragen welke autostoel je over een jaar of twee moet aanschaffen. Dankzij al zijn innovatieve aspecten, heeft de GB Uni-all geen opvolger nodig.

De meegroeiende autostoel

Tot aan een gewicht van 18 kg (ongeveer 4 jaar) dient de Uni-all als een groep 0+/1 autostoel. Je kindje zit veilig in de auto met zijn 5-puntsgordel om, terwijl de autostoel vastgezet is met behulp van Isofix en een Top Tether gordel die zich aan de bovenkant van de stoel bevindt. Deze gordel dient als een anker en zal voorkomen dat de stoel gaat roteren in geval van een botsing. Voor de pasgeborenen is er een inlegkussen dat een ergonomische ligpositie bevordert. Bovendien kan je met een hand de stoel verstellen in wel zes verschillende slaapposities, waardoor je kind ook tijdens de wat langere ritten een en al comfort geboden wordt.

Zodra je kind zwaarder weegt dan 15-18 kg, wordt het tijd om de Uni-all te gebruiken als een groep 2/3 autostoel. Je kind zit voortaan met de 3-puntsgordel van de auto vast, maar geniet nog steeds van alle veiligheidsvoorzieningen die deze stoel te bieden heeft. Het restraint system control zal je helpen je kind op de juiste manier vast te zetten in de auto. Wanneer je kind groeit, ‘groeit’ de stoel ook mee, dankzij de hoofdsteun die verstelbaar is in 15 posities. Het systeem zal je laten weten bij welke positie het tijd wordt om over te stappen op de 3-puntsgordel. Op deze manier zal er geen twijfel bestaan over de veiligheid en het comfort van je kind.

Optimale veiligheid

Het hoofd van een kind is in relatie tot zijn lichaam groter dan dat van een volwassenen. Hierdoor zijn ze extra vatbaar voor letsel en daarom is het belangrijk dat vooral het hoofd en de nek goed beschermd worden tijdens elke autorit. De GB Uni-all autostoel beschikt over innovatieve energie reducerende technologie 'Er-Tech' en biedt je kind de beste bescherming in geval er een frontale botsing plaatsvindt. Doordat de kracht van de impact met wel 20% gereduceerd wordt, vermindert deze technologie de kans op verwondingen aanzienlijk. Ook de nek zal minder blootstelling aan de impact ervaren en je kind krijgt dus die bescherming die zo cruciaal is in zijn of haar eerste levensjaren. Daarnaast zal het L.S.P systeem jouw kind beschermen tijdens een zijwaartse botsing, waarbij de kracht van de impact met wel 25% wordt vermindert. Je dient enkel het klepje aan de kant van het portier open te klappen.

Kenmerken van de GB Uni-all autostoel:

 • Geschikt voor pasgeborenen tot een leeftijd van 12 jaar
 • Behoort tot de categorie 0+/1/2/3 autostoelen
 • Zowel achter- als voorwaarts installeren
 • Groep 0+/1: Tot aan 18 kg: stoel vast te zetten met Isofix en een ankergordel genaamd Top Tether
 • Tot 4 jaar zit het kindje vast in een 5-puntsgordel met zachte schouderpadding
 • Groep 2/3 Vanaf 15 tot 36 kg zit het kindje vast met de 3-punts autogordel
 • Vijfpuntsgordel eenvoudig te verwijderen
 • Inlegkussen voor pasgeborenen inbegrepen
 • Zes met de hand verstelbare slaapposities
 • Hoofdsteun in 15 posities verstelbaar
 • Beschikt over restraint system control: op de juiste moment overschakelen naar autogordelgebruik
 • Innovatieve energie reducerende technologie reduceert impact van frontale botsing met 20%
 • L.S.P systeem reduceert impact van zijwaartse botsing met 25%
 • Energieabsorberende schelp leidt krachten weg van het kindje
 • Bekleding van hoge kwaliteit
 • Stoffen zijn afneembaar en kunnen worden gewassen op 30°
 • Voldoet aan de R44/04 norm

Extra informatie

Merk GB
Kleur Velvet Black

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Uni-all autostoel