UPDATE COVID-19 : Wij leveren jouw bestelling thuis binnen de aangeduide leveringstermijn!

Skip Hop

Artikelen 1 tot 36 van 217 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 217 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het merk Skip Hop werd opgericht in 2003 door de ouders Michael en Ellen Diamant. Ze zochten indertijd naar een luiertas die praktisch is en er tegelijkertijd mooi uitziet. Omdat ze niet vonden wat ze zochten begonnen ze zelf dit soort producten te ontwerpen. Vandaag de dag staat het merk bekend om functionele en innovatieve producten die het leven van jou als ouder een stuk eenvoudiger maakt.

Skip Hop producten: welkome aanvulling in een druk bestaan 

Alle producten van dit merk zijn van zeer goede kwaliteit en datzelfde geldt voor de veiligheid. Er wordt alles op alles gezet om elk detail tot perfectie vorm te geven en dat zie je. De benodigdheden voor de allerkleinsten zijn niet alleen functioneel maar ook erg mooi vormgegeven. Kortom, ze zijn een welkome aanvulling in het drukke bestaan dat je als ouder leidt.

Sterke punten

De functionele en innovatieve producten zorgen voor veel gebruiksgemak. Ook de kwaliteit en veiligheid zijn sterke punten. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan mooie designs.

Bij Babylux in het assortiment

Benieuwd welke producten van dit merk Babylux voor jou heeft geselecteerd? Neem gauw een kijkje op onze productpagina’s van dit merk. Hier vind je alle eigenschappen die jouw leven als jonge ouder eenvoudiger maken.