Peg-Pérego

Artikelen 1 tot 36 van 151 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 151 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het Italiaanse familiebedrijf Peg-Pérego werd in 1949 opgericht. Het is vooral gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van producten waarbij de ontwikkeling van kinderen centraal staat. Iedereen in dit bedrijf draagt dan ook zijn of haar specifieke vaardigheden en expertise bij om hierin gezamenlijk succesvol te zijn. Daarbij zijn op en top veiligheid, robuustheid en esthetiek kenmerkend voor elk product dat dit merk op de markt brengt.

Peg-Pérego: hoogstaande kwaliteit van Italiaanse bodem

Kies je voor de producten van dit merk dan maak je een kwalitatief hoogstaande keuze. Er is zeer veel aandacht voor detail en uitsluitend veilige materiaalsoorten. Daarnaast zijn er technologische innovaties die ontwikkeld worden met zeer veel toewijding. Het is dan ook niet zonder reden dat dit merk inmiddels de hele wereld heeft veroverd. Het bedrijf staat bekend om de originele concepten die zowel revolutionair als duurzaam zijn. Het leven van jou als ouder wordt zo een stuk makkelijker, stijlvoller en bovenal comfortabeler gemaakt.

Bij Babylux in het assortiment

Ook producten van dit Italiaanse kwaliteitsmerk kopen? Je leven als ouder een stuk vereenvoudigen en comfortabeler maken? Neem dan gauw een kijkje bij de productpagina’s van Babylux. Wij hebben een mooie selectie aan deze producten voor je samengesteld.