Kinderstoel / Eetstoel

Artikelen 1 tot 36 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een kinderstoel is natuurlijk een echte must-have voor elke ouder. Als je kleintje eenmaal goed en stabiel rechtop kan zitten, is het tijd om een keuze te maken. Omdat deze stoelen in allerlei verschillende soorten en maten komen, is het verstandig om je hier vooraf goed in te verdiepen. In ieder geval de reden waarom je bij Babylux kunt kiezen uit meerdere verschillende kinderstoelen. Wil je bijvoorbeeld dat de stoel meegroeit naarmate je kindje ouder wordt? Moet de stoel een eigen tafeltje hebben? Of wat te denken van een designstoel die perfect aansluit bij jouw interieurstijl? Je merkt, de keuzemogelijkheden zijn enorm.

De kinderstoel die met je kind meegroeit

Stoelen die meegroeien met je kind zijn erg populair. Dit komt doordat je er jarenlang plezier van hebt. Deze stoelen zijn daarbij dusdanig vormgegeven met specifieke eigenschappen dat ze ervoor zorgen dat je kind altijd in de juiste houding zit. Overbodig te noemen dat dit ontzettend belangrijk is. Zo kun je stoelen die meegroeien onder andere in hoogte verstellen. Daarnaast zijn sommige varianten voorzien van een verkleinzitje. Op onze productpagina’s lees je precies voor welke leeftijdscategorie, gewicht en lengte de stoel die meegroeit geschikt is. Hierdoor verzeker je jezelf van de juiste keuze voor deze meegroeimeubels.

Stoelen met tafelblad of eetblad

Een kinderstoel die is uitgerust met een tafelblad of een eetblad is bijzonder praktisch. Je zorgt er zo voor dat je kleintje meteen klaar is om aan tafel te gaan eten. Voor jou als ouder bieden deze soorten kinderstoelen ook het nodige gemak. Daarbij komt, dat de tafelbladen en eetbladen in de meeste gevallen uitneembaar zijn. Op deze manier kun je ze eenvoudig schoonmaken. Ook wanneer je kleintje gemorst heeft bijvoorbeeld en er vuil tussen het tafelblad of het eetblad en de stoel terecht is gekomen. Letterlijk in een handomdraai heb je de complete stoel dan weer schoon.

Voorzien van ‘magnetische magie’

Over morsen gesproken, ook voor een kinderstoel die voorzien is van magneten ben je bij Babylux aan het juiste adres. Hoe dit precies werkt? Het tafelblad van deze stoelen is magnetisch en klikt zichzelf vast aan de stoel. Door gebruik te maken van accessoires die eveneens magnetisch zijn, zoals kommen en bordjes, wordt de kans op morsen sterk verminderd. Tegelijkertijd geeft dit veel vertrouwen aan je kleintje die zelf voor het eerst gaat eten. Dit vertrouwen wordt gestimuleerd door de hoge mate van stabiliteit van deze stoelen.

Designstoelen voor kinderen die bij je interieur passen

Omdat er zoveel verschillende interieurstijlen bestaan, vind je in het kinderstoel assortiment van Babylux een ruime keuze. Deze keuze wordt gekenmerkt door de diversiteit aan materialen, maar ook door de verscheidenheid aan vormgeving en prints. Zo durven we je bij Babylux te garanderen dat je bij ons altijd de stoel vindt die perfect aansluit bij jouw eetkamer- of keukeninterieur.

Het kinderstoeltje dat je in kunt klappen

Heb je nu weinig ruimte in huis of wil je de stoel direct na het eten opruimen? Neem dan een kijkje bij onze inklapbare kinderstoelen. Deze bieden je de ideale oplossing hiervoor. Ook wanneer je kleintje weleens uit logeren gaat, neem je dit type kinderstoel gemakkelijk mee. Of wat te denken van vakanties met de auto?

Ook de tafelhangstoel is handig voor onderweg

Naast onze inklapbare kinderstoelen zijn ook tafelhangstoelen zeer geschikt voor als je veel met je kleintje onderweg bent. Zoals de naam al aangeeft, hang je deze soorten stoelen direct aan een tafel. Daarbij zijn deze stoelen voorzien van doppen zodat de stoelen niet kunnen verschuiven. Dit zorgt te allen tijde voor een superstevige bevestiging en dus een op en top veilige situatie voor je kleintje.