Dualfix i-Size autostoel

Merk : Britax-Romer

Kleur : Cosmos Black

2 andere kleuren beschikbaar

De Dualfix i-Size is een veilige autostoel voor je kindje van 40 tot 105 centimeter.

Op voorraad - Voor 13u besteld, morgen in huis

Normale prijs: € 559,00

€ 499,00

* Verplichte velden

Britax-Romer
Gratis retour
Dienst na verkoop

In het kader van de garantie, zorgen wij voor de ophaling, de herstelling en het terugsturen van uw artikel. Helemaal gratis !

Waarom kiezen voor Babylux?

Gratis levering
vanaf 89 €

Voor 13u besteld, morgen in huis

Een dynamisch team

Een echte fysieke winkel

Beveiligde betaling

Tevreden of geld terug

 
Statistieken

171 bezoekers online !

Autres coloris disponibles (2)

Storm Grey
Moonlight Blue

Dualfix i-Size autostoel de Britax-Romer

Een fijn en veilig autozitje is niet alleen goed voor jouw kindje, maar ook voor jou. De Britax Römer Dualfix i-Size is namelijk heel eenvoudig in gebruik, waardoor je nooit meer moeilijk zit te doen met het autostoeltje. Het stoeltje draait namelijk 360 graden, waardoor deze richting de autodeur kan staan als je bezig bent met in- en uitladen. Het autostoeltje kan volgens de i-Size norm gebruikt worden voor kindjes van 40 tot 105 centimeter. Deze Dualfix i-Size is dus geschikt voor kinderen van 0 maanden tot 4 jaar (of 105 centimeter).

Dualfix i-Size, een veilig autostoeltje

Je wilt natuurlijk een zo veilig mogelijk autostoeltje voor je kind, en dan heb je aan dit autostoeltje van Britax Römer een goede. De stoel wordt stevig verankerd door het Isofix systeem, dat in de meeste auto’s te vinden is. Hiermee maak je de stoel vast aan de carrosserie van de auto. Daarnaast heeft het stoeltje een extra steunpaal die je neerzet op de vloer van de auto. Zo staat de Dualfix i-Size stabiel en kan het stoeltje werkelijk geen kant op.

Dualfix i-Size - harnais
Poussette Holiday Pliage compacte

De vijfpuntsgordel is de veilige manier om jouw kind vast te maken. De impact zal namelijk verdeeld worden over vijf punten: tweemaal de schouders, tweemaal de heupen en eenmaal tussen de benen. Met het Britax Römer antikantelsysteem wordt de kracht van de impact bij een botsing eerst neerwaarts en vervolgens naar voren geleidt. Dit zorgt ervoor dat het risico op op nek- of hoofdletsel aanzienlijk minder is. Daarnaast is het veiliger om een kind achteruit te vervoeren, dit kan met deze autostoel dan ook voor langere tijd, namelijk tot je kindje 4 jaar oud is. Als je kindje echt voorwaarts wil reizen kun je de autostoel vanaf 76 centimeter (15 maanden) eenvoudig 180 graden draaien zodat je hem of haar wel voorwaarts kunt vervoeren.

De kussens in de autostoel zijn ook dusdanig stevig dat deze extra bescherming bieden mocht er een botsing komen. Zo zijn de zijsteunen zo stevig én comfortabel, dat deze een soort cocon vormen. Dankzij de V-vormige hoofdsteun worden bewegingen van het hoofd bij een zijwaartse botsing beperkt. De borstkussentjes zijn gemaakt van hoogwaardig neopreen waardoor de bewegingen van het kind bij een botsing nog meer beperkt worden, zonder dat het oncomfortabel wordt.

Comfortabel voor jouw kindje

De kussens in het autostoeltje zijn er niet alleen voor de veiligheid, maar maken het voor jouw kind ook een stuk comfortabeler, ook als je langere afstanden aflegt. Voor pasgeboren kinderen heb je een speciale zitverkleiner, zodat de baby niet heen en weer schuift en zich lekker geborgen voelt. Je kindje zal zo ook meer in een platte houding liggen wat beter is. Het stoeltje is eenvoudig te verstellen, zodat je kind lekker kan liggen als de vermoeidheid toeslaat. De stoel heeft meerdere lig- en zitstanden. Ook is de stootbeugel, die tegen de rugleuning van de auto aan zit, eenvoudig te verstellen. Hierdoor krijg je kind wat meer beenruimte.

Dualfix i-Size - harnais
Poussette Holiday Pliage compacte

Eenvoudig in gebruik

Het autostoeltje van Britax Römer, de Dualfix i-Size is zeer eenvoudig in gebruik, omdat je het 360 graden kunt draaien. Dit betekent niet dat je je in allerlei lastige bochten moet wringen om je kind in of uit de auto te halen. Je draait de stoel simpelweg richting de deur. Vooral bij kinderen die er een hekel aan hebben om in een autostoeltje te worden gezet is dit een makkelijke oplossing.

Kinderen zijn soms klungelig of worden wageniek, dus het is handig als de stoel eenvoudig schoon te maken is. Gelukkig is dat bij deze autostoel geen enkel probleem, omdat je de bekleding eenvoudig los kunt maken en in de was kunt stoppen. Zo blijft het zitje langer schoon en netjes, zodat je hem eventueel bij een volgende baby ook kunt gebruiken.

Kenmerken van de Britax Römer Dualfix i-Size autostoel:

 • Geschikt voor kinderen van 40 tot 105 centimeter
 • Voor kindjes van 0 tot 4 jaar (van 0 tot 18 kg)
 • Behoort tot de groep autostoelen 0+/1
 • Met zitverkleiner voor pasgeboren baby’s, kan verwijderd worden
 • 360 graden draaibaar
 • Achterwaarts reizen mogelijk van 40 tot 105 centimeter
 • Voorwaarts reizen is mogelijk vanaf 76 centimeter (ongeveer 15 maanden)
 • Vijfpunts-gordel voor extra veiligheid
 • Borstkussentjes met neopreen die niet afglijden
 • V-vormige hoofdsteun zodat je kindje veilig en comfortabel zit
 • Voorzien van het Isofix systeem voor bevestiging
 • Met stevige steunpoot en stootbeugel voor meer stabiliteit
 • Indicator voor correcte installatie
 • Zijwaartse botsbescherming SICT inside in de beschermende schelp
 • Stevige kussens voor perfect comfort
 • Verschillende lig- en zitstanden voor extra comfort
 • In hoogte verstelbare hoofdsteun
 • Eenvoudig afneembare en wasbare bekleding
 • Gordel dient niet te worden verwijderd voor afnemen van de bekleding, geen risico op verkeerde installatie
 • Kwalitatieve stoffen
 • Vele keren bekroond met awards en goede scores op crashtests
 • Voldoet aan de strenge i-Size R129 norm

Technische kenmerken van de Britax Römer Dualfix i-Size autostoel:

 • Afmetingen: 48 x 44 x 74 centimeter
 • Gewicht van de stoel is 15 kilogram

Extra informatie

Merk Britax-Romer
Kleur Cosmos Black

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Dualfix i-Size autostoel